Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenem a tenisz! De mióta vegyesben is játszom, a barátnőm halál féltékeny a társaimra, legfőképpen egyre! Szerintetek mit csináljak vele?
Arra nem gondoslz, hogy te is tehetnél valamit azért, hogy ne legyen ennyire féltékeny? Pl oké, hogy haver, de az a fontosabb hogy ne kelljen busszal mennie, vagy hogy a barátnőd neakadjon ki? érted...
meg én mondjuk nemértem a békesség kedvéért miért nem lehet más párt választani, vagy nem vegyesben játszani, de én ezt nemérthetem, sosem teniszeztem :) Kivülálloként csak annyit látok, hogy a játék fontosabb neked mint a barátnőd?
Utolsó miért? Nem lehetne női baráta/haverja mert biztos csalná? Nem az a megoldás h akkor ne vigye el, vagy játszon csak férfiakkal, hanem észhez kell téríteni a hölgyet:) főleg ha szerelmes vagy:)
Én 2 megoldást tudok tanácsolni, meglátod kipróbálod-e valamelyiket:)
1. Ismertesd össze őket, kérd meg barátnőd, hogy próbálja megismerni, összebarátkozni vele, hogy lássa h nincs köztetek semmi. Ez nem gyors folyamat, de szerintem eredményes lehet:) (akár egy közös játékra is, hogy pl barátnőd vele lenne vagy ilyesmi)
2. Kicsit aljas húzás, de próbálj meg a büszkeségére és a bűntudatára hatni:P pl: hozd fel "rosszul esik h nem bizol bennem" stb, meg h "szerinted ilyen csaj vetekedhet veled" "kozeledbe se ér" stb:) nem mondom h a legszebb húzás de pl nálunk ez működött:)
UI: hasonló szituban voltam, de ezek után nem volt vagy legalábbis nem mutatta a féltékenységét, hanem ugy ahogy elfogadta:)
Remélem segített valamit és sok sikert! (persze végszükség esetén térj vissza a férfi-játékra:P)
Ismerik ők egymást...Edzésen már találkoztak az utóbbi időben kb kismilliószor...És ha csak a neve szóba kerül, már repül a távirányító vagy más egyéb.
Én mondtam már neki ilyenek:)
Amiket a másodikban leírtál,hogy az a lány a közeledbe sem érhet, én csak neked élek, nekem te vagy a mindenem,és mindegyik visszafele sült el, hogy én ezeket azért mondom neki, mert valami takargatni valóm van. És fúúú...Köszi amúgy a tippeket;)
Szívesen:)
Kár akkor:P Pedig gondoltam hátha...
Hülyeségeket meg nem akarok írni:D
Hát ha nagyon nem lesz más megoldás, akkor engedned kell ha fontos neked.
Még egy utolsó tippem van, de ez már cinkes, nem feltétlen követendő:P:D
Megpróbálhatod szembesíteni vele, hogy milyen... értem ez alatt, h te is féltékenyen viselkedsz, kiakadsz srácneveken, kérdezősködsz stb, hátha rájön, hogy milyen érzés neked ez.
Feltételezem amúgy, hogy te nem vagy féltékeny fajta:)
19:57:
1.a féltékenység az nem olyan amit tudsz irányítani.legalábbis én nem. hiába ismerem a csajt,nagyon jó barátnők vagyunk,mégis nagyon szarul érzem magam amikor a pasimmal van.
2.ezen annyit finomítanék,hogy ne sablon szöveggel,hogy ő az életed értelme csináld,hanem csak jegyezd meg mindig hogy milyen csinos,milyen szép a haja,hogy úgy imádod ahogy nevet és hasonlók. ettől tényleg szebbnek fogja érezni magát,megnő az önbizalma,és lehet hogy úgy nem is tekinti ellenfélnek a másik csajt
Előttem szóló:
1. Lehet, hogy igazad van:) Én abszolút nem vagyok féltékeny típus, és mindig is távol állt tőlem a megértése xD Így ezek csupán tippek, ötletek
2. Én is így értettem, de ezek szerint nem jól fejeztem ki magam:D szal nem egy gyors rohammal kell meggyőzni, hanem ha önbizalom-hiány, önértékelési problémákbol fakad a dolog, akkor szép lassan (főleg kezdetben csak kis lépésekben!!) fel kell építeni az önbizalmát..
Apró bókok, kedveskedés, dícséret, az általad szeretett tulajdonságok megemlítése stb (olyan nyugodt vagyok ha melletted vagyok, támpont vagy nekem stb jelleggel:DDD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!