Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sok pénz=jó nő, csóróság=nemjó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok pénz=jó nő, csóróság=nemjó nő?

Figyelt kérdés
2010. jún. 15. 19:21
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
szerintem meg te vagy a hülye már bocs. Az hogy kinek milyen nő tetszik milyen összefüggésben van azzal h mennyi pénze van?
2010. jún. 15. 19:39
 12/23 anonim ***** válasza:
te kérdező, most saját magadnak mondasz ellent. hiszen épp te hoztad összefüggésbe a sok pénzt a jó nő "birtoklásával".
2010. jún. 15. 19:40
 13/23 anonim ***** válasza:
Akkor minek raktad fel a kérdést? xD
2010. jún. 15. 19:40
 14/23 anonim ***** válasza:
41%
Jó azt azért szögezzük le ,hogy minden csaj pénzsóher és jobban halylik az felé akinek sok van a zsebében, még ha tagadják is, de nem feltétlenül igaz
2010. jún. 15. 19:43
 15/23 anonim ***** válasza:
82%

Gondolom ha jönne egy klónom aki gazdag őt választaná...:D

Az mégiscsak plusz jó pont a többi mellé, ha van két totál egyforma nő, cask az egyiknek lapos mellevan a másiknak emg formás melyikeválasztanád? És akkor ez aztjelenti, hogy téged csak a mellek érdekelnek?

Ne itt vezesd le a fursztrációd, csajozz be.

2010. jún. 15. 19:55
 16/23 anonim ***** válasza:
Én 20 éves nő (kezdemény) vagyok de kifejezetten megzavar és megijeszt egy gazdag pasi. Él benne egy sztereotípia, hogy a gazdag pasi azt hiszi meg lehet venni mindent, úgyhogy szándékosan kerülöm ezt a jelenséget. Persze nem úgy, hogy az az első kérdésem gazdag vagy-e, de ha valaki 2000 forintos koktélokra akar meghívni vagy venni ezt azt sosem fogadom el. Nem hiszem, hogy én vagyok az egyetlen, aki nem vágyik milliókra, csak a megélhetéshez szükséges pénzre. Sokkal izgalmasabb az élet szerintem, ha úgy érzem nem pottyan minden az ölembe. Nem kell mindenhez pénz. Persze ezzel az is jár, hogy nincs méteres póthajam és 5centis műkarmom. Mert ha valakinek ez a jó nő, akkor igen ezekre költenie kell valamiből és hogy ne törjön le az a köröm a pasi pénzét kell használni :D
2010. jún. 15. 20:21
 17/23 anonim ***** válasza:
48%
Többnyire igaz. Jó nőnek fizetni kell itt-ott, a legtöbb jónő a Raj focista csávókért van oda, akiken a 40000-es retrofarmer virít... ennyi:S
2010. jún. 15. 20:31
 18/23 anonim válasza:
20:21 nek igazat adok es hozzateszem, hogy azok a pasik akiknek nincs annyi penzuk talan aranyosabban es nem annyira anyagiasak(tapasztalat-tisztelet a kivetel), viszont fontos az is hogy egy lany honnan jott, milyen csaladbol, hiszen ha eleve gazdagok a szulei, jobban talal egy gazdag csavoval es forditva..., es szerintem nem minden jo no vagyik gazdag pasira, van akinek fontosabbak a belso ertekek, mint a penz....
2010. jún. 15. 20:45
 19/23 anonim ***** válasza:
Utolsót, és a kérdést is cáfolom. Gazdag családból származom, és amit apám csinált anyámmal, azáltal, hogy gazdag, senkinek sem kívánom. Tudatosan kerülöm a gazdag pasikat, mert pontosan tudom mi a pénz árnyoldala, pedig, a kérdező szavaival élve "jó nő" vagyok. A szerelmem is szegényebb körülmények közül származik, és sosem cserélném le egy gazdagabbra.
2010. jún. 15. 21:03
 20/23 A kérdező kommentje:
Van csajom te nyomorék. Te meg foglalkozz inkább a csajoddal, majd elviszi valami gazdag faszi:D
2010. jún. 15. 22:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!