Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok pénz=jó nő, csóróság=nemjó nő?
Figyelt kérdés
2010. jún. 15. 19:21
3/23 anonim válasza:
Csóró vagyok, és olyan nőm van, aki után mindenki megfordul az utcán :P
Ezt azok a férfitársaim találták ki, akik VALAMIÉRT képtelenek nőt szerezni, de nem a csóróság miatt...
4/23 A kérdező kommentje:
utolsó! és a nőd szerinted nem hagyna el ha találni egy gazdagabb pasit?:D:D
2010. jún. 15. 19:26
5/23 anonim válasza:
Inkább Jó fej férfi = Jó fej nő. Csak a mai sok kis fiatal ... -nál vannak ezek. Sok jó és normális férfit láttam már aki nem szép, de jó fej, és nagy aranyos és Télleg szép barátnője volt. Sőt ismerek is ilyet.
6/23 anonim válasza:
Szerintem sincs így, bár akinek annyi pénze sincs, hogy meghívja valamire néha annak lehet h nem jut jónő
7/23 anonim válasza:
19:25 vagyok, nem nemhagyna el, már lett volna párszor rá alkalma...:)
(volt, hogy vmi gazdag bunkó a szemem láttára udvarolt neki:S azért ez gáz szerintem...)
szeret engem, és én is őt, szerintem ez az amit meg kell találni.
8/23 A kérdező kommentje:
és ha jönne egy hasonlóan jó fej hozzád aki gazdag is, akkor szerinted mi lenne? ezt komolyan krédezem
2010. jún. 15. 19:31
9/23 anonim válasza:
Hiszel ilyenekben? Igen=üres fej
jó nő legyen? Ennyi nálad a lényeg? Igen=sose lesz sok pénzed, se jó nőd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!