Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom füvezik, tűrjek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom füvezik, tűrjek vagy szakítsak?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Én 19 éves vagyok, a barátom 16, 2 éve vagyunk együtt. A fű mindig egy probléma volt nálunk, mivel én utálom, ha valaki cigit/füvet szív körülöttem és a drogoktól is irtózom, ő viszont egyre gyakrabban szív. Most 2 hét szünetünk van az iskolában (Németországban élünk), ezelőtt heti 3-4x szívott, most pedig minden nap, tegnap például 3x. Azt mondja ez csak azért van, mert szünet van és szeretné jól érezni magát, én pedig aggódom, hogy már teljesen függője. Néha már az is nehezére esik, hogy ne szívjon, mielőtt velem találkozik. Egyébként általában a barátaival szív, de ő maga is vesz füvet. A probléma az, hogy engem nagyon zavar, hogy a barátom függője a fűnek. Én értem, hogy a fűnek nagyon sok jó hatása van és egyébként minden rendben van a kapcsolatunkkal a fű témán kívül. Ezért is mondja az egyik felem, hogy nézzem el neki, hogy füvezik. A másik pedig legszívesebben már rég szakítotr volna vele. Csak hát ez nem olyan egyszerű, mivel szeretem. Ti mit tennétek? Várnátok, hogy kinője, "kibulizza" magát, hiszen ebben semmi rossz nincs, vagy szakítanátok, mert nektek tabu a fű egy kapcsolatban?

Teljesen tanácstalan vagyok. Előre is köszönöm a válaszokat.

2018. jún. 1. 12:03
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
#20 Remélem ezt a kérdezőnek írtad
2020. szept. 28. 20:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!