Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom rendszeresen bántalmaz, de nem merek szakítani, mi a megoldás?
"A párom rendszeresen bántalmaz, de nem merek szakítani, mi a megoldás?"
Üss vissza!
Am. szerintem te mazochista vagy, mert nincs épeszű ember, aki ezt eltűrné - mi a fenét szeretsz benne annyira?!
Akartam normálisan válaszolni, mert a bántalmazás az bántalmazás akármelyik nemről van szó, de aztán megláttam ezt
"vannak ilyen tetkos leszbi baratnoi es felek hogy megutnek"
hát ez tuti kamu.
Rejts el kamerákat a lakásba. A legközelebbi esetet vedd fel. Aztán a felvételt töltsd fel biztonságod helyre ahova csak te tudsz belépni. + írd ki lemezre (egy winRar ral le lehet jelszavazni). A CD-t odaadod valakinek akiben teljesen megbízol, s megmondod h ha történne valami veled akkor voigye a rendőrségre.
Ezután fenyegess meg a nőt, hogy feljelented. Vagy simán rúgd pofán, hogy kiessenek a ge cis fogai.
Köszönöm a 13-asnak, megmentetted az életemet, a kamerás megoldástt megcsinálom!
Semmit nem szeretek benne, csak félek tőle! Zaktlatna hivogatna, megverne... elég volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!