Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom rendszeresen bántalmaz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom rendszeresen bántalmaz, de nem merek szakítani, mi a megoldás?

Figyelt kérdés
Egyre többször fordul elő, hogy kiakad, féltékeny, ki akar sajátítani, nem találkozhatok senkivel, ha nem vagyok otthon időben kiakad, terrorizál kérdőre von, tudom, hogy azért csinálja mert szeret, de az utóbbi időben egyre többször emel rám kezet, csomószor kék-zöld foltokkal kell a munkahelyemre bemenni, és magyarázkodni... a sírás kerülget... egy sörre nem mehetek el a barátaimmal... milyen élet ez? Kora és alkata ellenére nagyon erős csaj, én meg nem szeretem az erőszakot, hiába vagyok termetes... én 29 éves férfi, ő 23 éves lány... tudom gáz de ez van én nem fogom bántani... ja és nemfordulok rendőrséghez!

2018. jún. 1. 09:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
57%

"A párom rendszeresen bántalmaz, de nem merek szakítani, mi a megoldás?"

Üss vissza!

Am. szerintem te mazochista vagy, mert nincs épeszű ember, aki ezt eltűrné - mi a fenét szeretsz benne annyira?!

2018. jún. 1. 11:37
 12/18 anonim ***** válasza:

Akartam normálisan válaszolni, mert a bántalmazás az bántalmazás akármelyik nemről van szó, de aztán megláttam ezt

"vannak ilyen tetkos leszbi baratnoi es felek hogy megutnek"

hát ez tuti kamu.

2018. jún. 1. 12:19
 13/18 anonim ***** válasza:
60%

Rejts el kamerákat a lakásba. A legközelebbi esetet vedd fel. Aztán a felvételt töltsd fel biztonságod helyre ahova csak te tudsz belépni. + írd ki lemezre (egy winRar ral le lehet jelszavazni). A CD-t odaadod valakinek akiben teljesen megbízol, s megmondod h ha történne valami veled akkor voigye a rendőrségre.

Ezután fenyegess meg a nőt, hogy feljelented. Vagy simán rúgd pofán, hogy kiessenek a ge cis fogai.

2018. jún. 1. 12:24
 14/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a 13-asnak, megmentetted az életemet, a kamerás megoldástt megcsinálom!

Semmit nem szeretek benne, csak félek tőle! Zaktlatna hivogatna, megverne... elég volt

2018. jún. 1. 13:00
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
Mar elkezdtelek sajnalni mert eloszor azt hittem no vagy.. de a ferfiakat nem
2018. jún. 1. 19:37
 16/18 anonim ***** válasza:
Hülye troll...
2018. jún. 3. 16:56
 17/18 anonim ***** válasza:
A NANE (Nők A Nőkért Együtt) mintájára alakult egy FAFE nevű egyesület (Férfiak A Férfiakért Együtt), ahol a nők által bántalmazott férfiak kérhetnek jogi és lelki segítséget, védelmet, tanulhatnak pusztakezes és fegyveres önvédelmet, tapasztalatokat cserélhetnek sorstársaikkal. Oda kéne elmenned, mert tapasztalt szakemberek nélkül egymagad ezt nem tudod megoldani.
2018. jún. 3. 18:59
 18/18 anonim ***** válasza:
Ha nem kamu a kérdés, én elhiszem amit a kérdező mond. Vannak olyan nők (sajnos egyre többen), akik tudják, hogy te nem üthetsz vissza, te nem bánthatod, mert te leszel a szemét nőverő férfi, s ezt kihasználva ő bármeddig elmegy az akaratát érvényesíteni. Mivel neked "jogilag" nem lehet, neki meg igen, kihasználja. Ugyanez a szitu a válásnál is, érzéketlenné válik mindegyik, elviszi azt amihez semmi köze, s miért? Azért mert te nem "üthetsz" vissza. Kívülállóként könnyen ugatok, de legegyszerűbb, szedd össze a cuccod, vagy ha nálad lakik, akkor az övét, cserélj zárat, majd írj neki 1 sms-t, hogy xyz időpontban jöhetsz a cuccaidért. Ne te nyiss ajtót, hanem haverod, átadja neki a cuccait, s viszont látásra. Többet ne keresd, fenyegetni fog, zsarolni, mindent, mivel neked fordítva "jogi" következménye lehet, neki meg semmi... Idáig fajul sajnos egyre több nőszemély, s ezt nevezik sokan "határozott"-nak. (Tisztelet a kivételnek)
2018. jún. 11. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!