Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Egy évig hordtam oldaltáskát...

Egy évig hordtam oldaltáskát rendszeresen és mindig a bal vállamon volt. Most vettem észre, hogy a job vállam jóval lejebb van, mint a bal és nem is olyan széles. Mi a megoldás, hogyan tudnám gyorsan kiegyenlíteni?

Figyelt kérdés
2015. nov. 18. 07:07
 1/1 anonim ***** válasza:

Én is így jártam. Szerintem a gyors kiegyenlítés nem megy és ha jól megnézed, nemcsak a vállad, de a gerinced is megsínylette. Kezdj el gerinc- és karerősítő gyakorlatokat csinálni, sportolni, nekem az segített.

A másik fontos dolog, hogy vagy felváltja hordd a táskát a vállaidon, vagy cseréld le hátitáskára. Én is lecseréltem, nem érdekel mások véleménye. Nekem már előtte konkrétan fájt a vállam és a hátam, mióta hátitáskám van, azóta sokkal jobb.

Ne várj gyors eredményt, de a sport sokat fog segíteni és az, ha nem csak az egyik oldaladat terheled.

2015. nov. 18. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!