Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nektek mekkora a szabadságotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mekkora a szabadságotok a párotok mellett?

Figyelt kérdés

Személy szerint az az embertípus vagyok, aki nem nagyon viseli el, ha megmondják neki mit csináljon. Szüleim sem szabták meg soha, tudták, hogy úgysem fogok, olyan dolgot tenni, amiből baj lehet. Elkezdtük a szokásos éves nyaralást tervezni a barátnőkkel (3 nap), akik szintén kapcsolatban élnek. Amikor mondtam páromnak kiakadt, hogy annak, akinek párja van nem megy el haverokkal nyaralgatni, jön ő is. Mondtam, hogy ez nem így működik, a lányok se hozzák a párjaikat, ez így volt mindig, csak csajok vagyunk. Nekem nagyon furcsa, hogy egy felnőtt embernek engedélyt kell kérnie a párjától...Nem ez az első kapcsolatom, de ilyet még nem tapasztaltam. Nálatok ez, hogy működik?

26/L

2018. máj. 31. 18:45
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszát! Megnyugtat, hogy nem mindenkinek ördögnek való az, ha egy pár nincs egymásra gyógyulva, egyszerűen fullasztó.

Szintén megnyugtató azt olvasni, hogy párkapcsolatot működnek így.

2018. jún. 1. 07:07
 12/12 anonim ***** válasza:
60%
Egyáltalán nem ördögtől való dolog ez, viszont olyan párt kell találni aki ugyanígy gondolkozik. Mi nem megyünk egymás nélkül egynél több napra, max csapatépítőre. De nem azért mert nem engedjük el egymást, hanem mert nincs rá igényünk. Ezt kéne megérteni, hogy nincs olyan, hogy jogos vagy nem jogos. Ti ketten nem illetek össze, ez hosszú távon sok problémát fog okozni és felesleges veszekedést.
2018. jún. 1. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!