Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mekkora a szabadságotok a párotok mellett?
Személy szerint az az embertípus vagyok, aki nem nagyon viseli el, ha megmondják neki mit csináljon. Szüleim sem szabták meg soha, tudták, hogy úgysem fogok, olyan dolgot tenni, amiből baj lehet. Elkezdtük a szokásos éves nyaralást tervezni a barátnőkkel (3 nap), akik szintén kapcsolatban élnek. Amikor mondtam páromnak kiakadt, hogy annak, akinek párja van nem megy el haverokkal nyaralgatni, jön ő is. Mondtam, hogy ez nem így működik, a lányok se hozzák a párjaikat, ez így volt mindig, csak csajok vagyunk. Nekem nagyon furcsa, hogy egy felnőtt embernek engedélyt kell kérnie a párjától...Nem ez az első kapcsolatom, de ilyet még nem tapasztaltam. Nálatok ez, hogy működik?
26/L
Köszönöm mindenkinek a válaszát! Megnyugtat, hogy nem mindenkinek ördögnek való az, ha egy pár nincs egymásra gyógyulva, egyszerűen fullasztó.
Szintén megnyugtató azt olvasni, hogy párkapcsolatot működnek így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!