Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló csökkentette a vágyat másnál is?
Mondjuk hagyd el... ennyi.
Nekem megszűnt, száraz voltam, stb. Fél év után kidobtam a francba, hiába hisztizett az exem.
Menzim nem volt még fél évig utána.
Igen + rosszul is voltam tőle. 1 hónap után be abba is hagytam. Ennek már bő 7 éve, akkor megfogadtam, hogy soha többet.
Az exem, meg kb az összes pasim ezt elfogadta.
De itt amúgy rengeteg kérdés + válasz szól arról, hogy a balfa$z erőltetné a nőjének, na olyankor csak fogom a fejem...
Nekem is, szinte lenullázta. És akkor éreztem igazán a különbséget, amikor tartottam (önként, nem orvosi javaslatra) 3 hónap szünetet, kb. a férjem nem bírt velem:)
Na, akkor hagytam abba a fogigátlót.
Kérdező, a hormonális spirál (Jay...ss) Neked nem lenne jó? (Mioma miatt több, nem szült ismerősnél hallottam, hogy azt javasolták, mármint terápiás céllal.)
Én Yasminella gyógyszert szedek kb 5 éve és semmi bajom nincs tőle.
Szerintem menj nőgyógyászhoz, mondd el a problémádat és kérd meg, hogy váltsatok gyógyszert.
Köszönöm mindenkinek a választ!
A spirált nem mertem eddig, javasolták már nekem is. :/ Félek a fertőzésveszélytől, s a méhen kívüli terhességtől, aminek megemeli a kockázatát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!