Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csinálja ezt? Visszakéne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt? Visszakéne magam fogni? (lent. )

Figyelt kérdés
Sziasztok az lenne a kérdésem hogy szombaton nagyon jól elvoltam egy lánnyal és vasárnap, hétfő, ma nem tudtuk egymást látni (kórház miatt). Írtam neki smseket szombaton még reagált is rá és éreztem hogy gondol rám, de vasárnap már olyan érzésem volt hogy nem is érdeklem.. ma is írtam neki smseket fel hívtam és eléggé közömbösen viselkedik velem.. Szerintetek az a baj hogy sok volt az sms, esetleg nagyon kifejtettem hogy mit érzek?:S:S Ha bármi kérdésetek van írjátok le bátran ..! Köszönöm!
2010. jún. 15. 17:37
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

na ne mondd.

amúgy megvan a tuti tipp arra, hogy ne is csapják le és ő keresse a te társaságodat.

írj neki egy sms-t, hogy lehet, hogy egy ideig nem tudsz neki most írni, mert sok a dolgod a lotto 5-ösöd miatt.

2010. jún. 15. 18:25
 22/30 A kérdező kommentje:
Igen úgy.. ja lotto ötös már azthittem valami jó válasz:D de azért köszi --..ááj de nehéz..:S
2010. jún. 15. 18:27
 23/30 anonim ***** válasza:

lehetséges, hogy nem kéne ilyen komolyan venned.

ha magadban le tudod rendezni, hogy ne legyél annyira odáig, akkor ez kifelé is így fog látszani. Ha lecspják, hát lecsapják. Persze ezt így kibicként könnyú mondani (én is jártam így. le is csapták), de nagyon mást nem tudsz tenni.

Ne görcsölj. És meglátod előbb utóbb meglesz a jutalmad.

2010. jún. 15. 18:30
 24/30 A kérdező kommentje:
rendben köszi :)
2010. jún. 15. 18:35
 25/30 anonim ***** válasza:

igen, vissza! nem olvastam el a hozzászólásokat, de elmesélek valamit.

regisztráltam egy társkeresőre, vegyünk onnan 2 srácot. az egyik nem nyomult, csak ajánlgatta, hogy találkozzunk, de folyamatosan visszautasítottam, mert tanultam. nem bókolt folyamatosan, nem próbált a lelkemre hatni. ott lett volna vége, hogy látatlanban összebalhéztunk, mert kitalálta, hogy tuti csak szórakozom vele. nem bírom a hisztis pasikat, de az nagyon bejött, hogy ennyire megmondta a magáét:D bejött, másnap találkoztunk.

másik csávó? folyamatos kis kedvességek (vizsgám előtti este folyamat ápolgatta a lelkem, hogy jajj menni fog, ügyes vagyok, reggel ahogy fölkelt, írt e-mailt, hogy jajj, szorít nekem, stbstb) jópofáskodik folyamatosan, közös programokat tervez, most pl éppen egy háromnapos hétvégét!!! annyira de annyira kedveskedik meg nyomul, hogy az valami hihetetlenül fárasztó. kiszámítható és unalmas. szerintem ha meglenne a számom neki egész nap sms-eket írkálna...

nem jó ez így. hiába mondják a lányok, hogy utálják a nehéz eset pasikat, mégis jobban buknak rájuk, egyszerűen vonzó, ha valakineka töke a helyén van!

ajánlom: Így jártam anyátokkal 1. évad 1., 2. rész:D

2010. jún. 15. 18:48
 26/30 A kérdező kommentje:

Már tudom is mit csinálok:D elsőnek is megköszönöm nektek hogy írtatok: "Köszi mindenkinek :D"

másodszor most már nem fogok annyira nyomulni nem írok neki smst és akkor azt fogja hinni hogy még kórházba voltam hiányzott a törődés amit tőlle akartam megkapni és azért írtam.. röviden: én írtam hogy ő írjon..:D de most hogy itthon vagyok már foglalkoznak velem és majd csak ritkábban beszélek vele szerintetek ?:):D

2010. jún. 15. 18:52
 27/30 A kérdező kommentje:
+ még hasznomra is vállhat ez hogy ennyi smst írtam , mert hogy most visszafogom magam de ő ezt elméletileg nem tudja , és várni fogja azt hogy írjak mármint hogy növelni akarja a büszkeségét de aztán csak nem írok és így szépen vissza térek oda hogy "miért nem ír?":O és ha meg megkérdezi rávágom hogy nem akartam túlzottam nyomulni :~)
2010. jún. 15. 18:55
 28/30 anonim ***** válasza:
Nem rossz, de elmondom hogy nehéz lesz visszafognod magad. DE! A legjobb módszer, ha lekötöd magad, ha van valami hobbid élj neki, menj szórakozni, vagy nézz filmeket (moovie.hu vagy onlinefilmek.hu). Ha lekötöd magad kevesebbet rágódsz a dolgokon, és könnyebb lesz minden :)
2010. jún. 15. 18:55
 29/30 A kérdező kommentje:
most egy dologra koncentrálok az pedig hogy felépüljek és vissza álljak a bringásokhoz:D
2010. jún. 15. 18:59
 30/30 A kérdező kommentje:
Talán megcsináltam a lehetetlen srácok?:D:D:D reméljüüüük !!!
2010. jún. 16. 20:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!