Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt? Visszakéne magam fogni? (lent. )
Az előző hozzászólást vedd semmibe, aki írta annak biztos hogy nem volt még normális kapcsolata.
Javítani, nos nehéz lesz, nem azért mert lehetetlen, hanem mert nagyon dúl benned az érzelem, és nehéz visszafogni magad. Ha beszélsz vele, ne a kapcsolat legyen a fő téma, a legjobb ha róla beszélsz. A legizgalmasabb beszélgetés mindig az, ha rólad van szó, ha rólad beszélnek, szívesebben adod elő a te történetedet, minthogy a másét hallgasd. Szóval próbáld meg, ha beszélgettek, hogy a téma ő legyen. Ha felhívod, ne beszélj vele sokat, és mindenképpen te tedd le előbb. Ez a legjobb, nem érzi tolakodásnak, és lényegében te vagy az aki irányít, aki megmondja hogy most bizony ez lesz. A dominancia számít nagyon, és nem úgy hogy eltaposod a lányt (mint azt előzőleg valaki leírta). Próbáld meg visszafogni magad, és ne küldj neki sms-eket csak ha muszáj. Inkább szóban beszélj vele(élőben vagy telefonon), és ott is próbálj feloldódni, laza lenni, és ne félj ellentmondani neki. Inkább próbáld azt elérni ezzel, hogy neki kelljen rád hajtania, nem neked rá. Próbáld ritkán hívogatni, ez se fogja zavarni. Csak olyan dolgokat tegyél ami nem keseríti meg az életét, és tud szabad lenni, és érezheti is hogy szabad (úgy értem ezt, hogy ne akard magadhoz láncolni).
fogd már fel hogy egy forintot nem ér a véleményed jó?:)
köszönöm szépen..:))) majd megpróbálok ellene tenni:D
első vagyok.
valószínű az lehet a gáz, hogy túlzottan kimutatod az érzéseidet (mint ahogyan azt már előttem is leírták).
Csak az a baj, hogy szerintem ezen már nagyon nehéz változtatni. Ha most elkezdenél kevesebb érdeklődést mutatni felé, az talán hatásos lehet, de félő, hogy átlátszó lenne. Ha már érzi/érezte, hogy te oda vagy érte, akkor ez tudatosul/t benne.
Ez nem lesz egyszerű, de azért drukkolok.
Mindenesetre én kicsit hanyagolnám, és a komunikációt is általános dolgok felé terelném. Aztán megvárnám, hogy ő milyen irányba mozdul.
nem hiszem, hogy lecsapna téged.
a nők nem olyan verekedősek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!