Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pàrom azt kérte legyek hétközn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pàrom azt kérte legyek hétköznapi de nem tudom hogyan?

Figyelt kérdés
Mindennap dolgozok csinàlom a dolgaim próbàlok kedves lenni hozzà. Olyat is megtettem érte amit soha senkinek nem. Szeretem nagyon kedvében próbàlok jàrni. A gond az túl érzelgős vagyok még ideges. Azt mondta legyek hétköznap csak nem tudom mire gondol. Van ötletettek

2018. máj. 28. 23:35
 1/8 anonim ***** válasza:
89%
Van-e ötletünk, hogy ő mire gondol? Őt nincs kedved megkérdezni?
2018. máj. 28. 23:37
 2/8 A kérdező kommentje:
Kérdeztem de csak annyit mondott ne legyek ennyire érzelgős és adják neki teret de ezeket igyekszem csak nem mindig sikerül de úgy érzem ezen kívül màst is akár. Egyszer azt mondta rossz hogy nem tudom mit szeretne.
2018. máj. 28. 23:59
 3/8 A kérdező kommentje:
Sokszor úgy érzem hiàba teszek még bàrmit még azt is ami miatt hülyének néztek sokan érte mintha ez is kevés lenne neki. :(
2018. máj. 29. 00:01
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Akkor ne legyél túl érzelgős, és hagyj neki teret. Éld te is a saját életed, csináld a dolgait. Ne tegyél meg mindent, meg lesd minden kívánságát. Ez lehet hogy első körben odaadásnak tűnik, de hosszabb távon nagyon fárasztó és kiábrándító is. Amolyan papuccsá válsz, akit csak az motivál, hogy a másiknak bármit megtegyen, mellőzve a saját igényeit.

Szóval kicsit highadj le, szeresd, de ne legyél ráakaszkodó, meg ne legyél pitiző kutya.

2018. máj. 29. 00:11
 5/8 anonim ***** válasza:
Mármint a magad dolgaid csináld, ne az övéit. Csak elírtam.
2018. máj. 29. 00:13
 6/8 anonim ***** válasza:
Kicsit kifejthetné, hogy mit vár tőled, vagy mit nem bír elviselni, mert ez így számomra értelmezhetetlen.
2018. máj. 30. 20:48
 7/8 A kérdező kommentje:
Annyit kért hagyják neki teret hagyjam élni, mikor hagyom is. Azt mondta ne akarják mindent tudni. Fogadjam el ha néha fel sem veszi a telefont, de ez akkor rossz ha épp szükségem van rà. Mondta ismerkedjek építsen ki a szociális hàlozatomat. Vagyis legyenek jobban baràtaim. Egyszer a napokban megpróbàltam ezt erre rosszul sült el mert az illető férfi meg akart erőszakolni csak nem hagytam neki még a baràtnője is faképnél hagyta mikor kiderült hogy nem akart tőle komolyabb kapcsolatot csak sexet. Feljelentést nem tettem csak próbàlom túlteni magam ezen de a pàrom ahelyett hogy megértőbb lenne úgy viselkedett ahogy az apàm szokott inkább engem szidott le amiért szóba àltam ilyen alakkal. De elsőre nem tűnt bunkónak és szemétnek a pasas meg azt mondta elfogadja tőlem nem akarok sexet aztán persze még sem
2018. máj. 31. 06:33
 8/8 anonim ***** válasza:

Akkor tudod mit kell tenned, elég jól elmondta. Ne akaszkodj rá, ne hivogasd állandóan, meg vallasd mit csinált kivel es hol.

Legyen sajat életed, elfoglaltságod rajta kívül is, ha vannak barátaid, az csak jó dolog, és nem a párodra akaszkodsz rá folyton, mert más elfoglaltságod nincs.

De a barátkozást nem pasikkal kell megtenned. A pasik nem barátkozni akarnak a nőkkel. BarátNŐKre koncentrál baráti kapcsolatok kiépítése céljából.

2018. máj. 31. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!