Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az mit jelenthet ha a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mit jelenthet ha a párom nem akarja hogy náluk legyek?

Figyelt kérdés
már lassan fél éve nem voltam náluk mindig inkább ő jön hozzánk és amikor lenne lehetőségem lemenni hozzájuk akkor is úgy intézi hogy inkább ő jön fel hozzám. Nem tudom mi lehet ennek az oka az a megérzésem hogy az anyukája esetleg nem kedvel engem csak a párom ezt nem meri elmondani, vagy szégyell engem a családja elött vagy nem tudom, de az a megérzésem hogy titkol előlem valamit de nem tudom mit hogy tudnám kideríteni úgy hogy ne bántsam meg? én őt nagyon szeretem és tényleg nem tudom mi lehet az oka annak hogy nem akarja hogy lemenjek hozzájuk
2018. máj. 14. 20:04
 1/5 A kérdező kommentje:
Ja én vagyok a lány és a párom a fiú
2018. máj. 14. 20:05
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Talán valami nem stimmel otthon és szégyelli. Családtag, vagy esetleg a lakás/ház. De miért nem őt kérdezed?
2018. máj. 14. 20:13
 3/5 A kérdező kommentje:
Decemberben voltam ott azóta nem... kérdeztem hogy az anyja nem kedvel vagy mi és mondta hogy nem erről van szó de az is lehet hogy nem meri elmondani és igazam van hogy az anyja nem kedvel engem vagy valamit tényleg titkol előlem
2018. máj. 14. 20:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem a családjában lehet valami, amit nem akar, hogy láss, vagy húzni akarja, amíg csak lehet, tart a reakciódtól.
2018. máj. 14. 20:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Én sem vittem soha a páromat a családomhoz, csak ha nagyon muszáj volt. Szégyelltem a mindennapos veszekedéseket, ordítozásokat és azt, hogy az alkoholista nagybátyáim felváltva jártak hozzánk látogatóba. Emellett anyám folyamatosan megjegyzéseket tett a páromra, amit nagyon nem toleráltam. Nem biztos, hogy te vagy az oka annak, hogy nem hív át soha...
2018. máj. 15. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!