Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarja a párom, hogy olyan legyek mint a volt felesége?
Kb 160 centi vagyok és 46 kiló. Párom folyton nyaggat, hogy hízzak mert a volt felesége sokkal kövérebb volt mint én. (nem mondja a párom, de tudom hogy ez van a dologban)
Azt mondta, hogy gebe vagyok. Annyira megbántott, hogy eldöntöttem nem fekszem le vele soha többet.
Én fújom fel a dolgot?
"Annyira megbántott, hogy eldöntöttem nem fekszem le vele soha többet. "
Ertelmes dontes.....Ne csodalkozz, ha vege is a kapcsolatnak. O se epeszu, hogy az exhez hasonlit, de te se, ha igy akarod buntetni.....
Ha NEM mondja, akkor miböl gondolod, hogy azt akarja, hogy olyan legyél mint az exe? Valószinübb inkább, hogy neki a teltebb nök tetszenek.
Mellesleg a 160 cm-hez a 46 kg elég kevés, tényleg elég gebe lehetsz.
Szóval te fújod fel a dolgot.
Üdv, Lehet, hogy inkább a kissé úgymond "húsosabb" hölgyekre bukik, ezzel szerintem nincs semmi gond amúgy. Lehet nem a volt feleségére akarja, hogy hasonlíts csak meglehet ez az ő ideálja. :) Amúgy ezt szerintem eléggé belesulykolják a nőkbe, hogy legyenek nagyon véknyak mert az jön be a férfiaknak. Nekem annyira nem jönnek be a csontvázlányok, persze nem azt mondom, hogy te az lennél. Ez az én véleményem.
Szerintem mond meg neki, hogy te ilyen alkat vagy, ezen nem tudsz változtatni :)
24/F
19:56-os " O se epeszu, hogy az exhez hasonlit"
A kérdezö azt írja, hogy NEM haonlítja az exhez "nem mondja a párom", hanem csak ö gondolja ezt.
Nem tudom, milyen lehetett az első, de, ha ekkora magassággal 10-12 kg-mal nehezebb volt, akkor is "teltebb" volt, nem "húsosabb", csak kevésbé sovány!
A lényeg nem itten van ám, hanem az, hogy milyen voltál, amikor megismert?! Mekkorának volt kihangsúlyozva az a szempont, hogy milyen bőrben vagy?! Már akkor mondta, hogy soványka vagy? Közben derült ki? Közben lettél soványabb? Ha így fogadott el, akkor mi a problémája? Ha már akkor "gebének" tartott, miért lettél a párja?
Ha akarnék sem tudnék hízni. Mondjuk a volt felesége szült két gyereket, lehet azért kövér.
Még mindig fáj amiket mondott hiszen nem tehetek arról, hogy sovány vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!