Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni a menstruációs rosszkedv ellen?
Én akkor vagyok idióta, amikor megjön. Olyankor én is egy rossz hárpia vagyok. Kirúgom a ház oldalát az idegességtől, ha a pasim egy lányra azt mondja, hogy aranyos vagy hasonlók. Alapjáratban semmi bajom az ilyenekkel. Szerintem próbálj kicsit kontrolálni olyankor magad. Tudom, nehéz lesz, de próbáld látni a jó oldalát, mikor a pároddal vagy, beszéld meg vele és úgymond magaddal is, hogy ez nem te vagy, ezek csak a hülye hormonok.
Remélem segítettem.
Én is ilyen vagyok. Én mindig akkor szoktam hisztis lenni, mielőtt megjön, és akkor 3-4 napig nem lehet hozzám szólni, egy rossz nézésért már veszekszem.
Igazából én annyit teszek, hogy megpróbálom kontrollálni magam, ha nem megy, és összekapunk párommal, akkor ilyen esetekben én vagyok a bocsánatkérő, és tudja, hogy miért van. Ilyenkor megmondom, hogy bocsi, ezek a hisztis napjaim, és megérti. Máskor nem szokott probléma lenni, és úgy gondolom, egy nőnél a 3-4 nap hiszti belefér. :)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!