Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor lehet esedékes ebben a hónapban h a barátnőmnek menstruációs napjai legyenek?
Figyelt kérdés
Tudom biztosan h múlt hónap 9,10,11-én azok a napok voltak. Viszont nem tudom h előtte v utánna volt még a következő két nap.(vagy ha volt e egyáltalán még 2 nap) Szeretném tudni h e hónapban mien napokon esedékes h azok a napjai legyenek ? ( ha számit akkor a barátnőm 19 éves)2009. nov. 5. 12:32
2/9 anonim válasza:
szed fogamzásgátló tabit? ha igen akkor azt 21 napig kell szednie. 7 napos a szünet és a 8-ik napon kell az új levelet (21) szednie. Így könnyű kiszámolni. De ha nem szed akkor átlagosan 28 nappal kell számolni. De ez egyénenként változó.Kérdezd meg tőle mikor kell neki megjönnie.
3/9 A kérdező kommentje:
ja s még egy dolog biztos amit biztosan tudok Júliusi hónapban 14én kezdődött. Fogalmam sincs h h kell ezt kiszámolni azért tettem fel a kérdést :P
2009. nov. 5. 12:40
5/9 A kérdező kommentje:
mert nem szeret velem iesmiről besz:P asszem úgy érzi h kínos neki iesmirő besz előttem :P
2009. nov. 5. 12:48
6/9 anonim válasza:
vagy ma vagy holnapra várható
:D
de kérdezd már meg tőle!! az egyszerűbb....:D
7/9 anonim válasza:
Szerintem pedig egy kapcsolatban ez természetes, legalábbis nálunk az. Mióta vagytok együtt?
8/9 anonim válasza:
szerintem....ha 28 napos ciklusokkal számlunk, akkor november 24.-e körül várható a következő menzesze..:D
9/9 anonim válasza:
Hány éves vagy kisfiam? Nem ismered a menstruációs ciklust? Milyen szó az hogy besz? Egyre több az idióta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!