Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért szeret ennyi nő rossz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szeret ennyi nő rossz párkapcsolatban élni?

Figyelt kérdés

Böngésztem ma az oldalt és a kérdések legnagyobb része arról szólt, hogy nők panaszkodtak, hogy milyen rossz a kapcsolatuk és mennyire gázul viselkedik a párjuk. Férfi részről nem igazán láttam ilyen kérdést. A férfiak jobban választanak párt?

És akiknek rossz a kapcsolatuk, azok miért választanak általában sorozatosan ilyen férfiakat? Ha normális pasit akarnak, miért nem adnak esélyt az itt lévő állítólagosan normális srácoknak?

2018. máj. 28. 00:05
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

#10: Az #5-öst megértem, de az előtte lévő lepontozásokat nem.

Többen is írtátok ezt a családi háttér dolgot és a közbeszédben is elég elterjedt. A valóságban, akármikor szóba került egy társaságban a dolog, pont annyira volt a kérdésben szereplő női viselkedés jelen a rossz szülői háttérnél, mint a jónál. Zenélő, sportoló, szülőket imádó, jó anyagi helyzetű lányoknál ugyanúgy előfordult a dolog.

#11: Sokszor láttam már ilyet is, hogy a bántalmazó férfiakat ilyennek állítják be. A valóságban azt láttam, hogy igazából tök egyértelmű volt, hogy milyenek, csak az aktuális barátnők a rózsaszín köd miatt ezt nem vették észre.

#14: Tény, hogy ronda pasitól ilyet még nem igazán láttam.

#15: Köszönöm. Azért az oldal felhasználóinak szintjét jól mutatja, hogy még egy nőtől érkező, nőkről szóló választ is lepontoznak.

#16: Ezt a választ és a felpontozását viszont gáznak tartom. Gyakorlatilag mindenféle felelősséget és döntést levettél a nők válláról és ráhúztad a férfiakra, hogy rosszak. Ez egy tini szintje és egy rasszistáé. Ráadásul, lazán kihagytad azokat, akik normális kapcsolatban élnek. Miért jó ez a férfigyűlölet?

#17: Ez így korrektnek tűnik. Nem érezted lealacsonyítónak, hogy nagy dolognak tartották, hogy kilépsz egy kapcsolatból?

#18: Miért, a nők nem pont ugyanakkora játékosok?

#19: A válási arányok alapján, akkor mégis a házasságban élő nők 71%-a választott rosszul párt. (Mondjuk, önmagában ez az adat kb. bárminek az igazolására felhasználható, szóval nem mond sokat.)

#20: Azoknál a férfiaknál, akiknek nehezen jön össze a kapcsolat, miért nem próbálkoznak azok a nők, akik sorozatosan rossz kapcsolatokba választottak bele?

2018. máj. 28. 15:17
 22/26 anonim ***** válasza:

#10/

Uristeeeen. Vannak ilyen falhoz szegezett emberek?????!!!!!

NEM VETTED ESZRE, HOGY AKIT LEPONTOZTAL AZ 5-OS HOZZASZOLO, IRONIZALT,SZARKAZMUST HASZNALT???!!!!!!

Jezusom...!!!!!

2018. máj. 28. 15:36
 23/26 anonim ***** válasza:

Látom eléggé le lett pontozva a hozzászólásom (mondjuk én pont erre számítottam, mint lehetséges fejlemény :D). 22-es ötöskének az írása nekem nem tűnt iróniának/szarkazmusnak. Írásképéből én arra következtettem, hogy valószínüleg megcsinálná azt és annak megfelelően reagáltam.

<sarcasm> De igazad van, minden ilyen férfinak alanyi jogon járna nő és örülhet hogy egy foga is megmarad egy pofon után :D </sarcasm>

25/F

2018. máj. 28. 17:14
 24/26 anonim ***** válasza:
75%
Az ötös felhasználó nem ironizált, másik hozzászólásaiban is ugyanígy nyilatkozik a nőkről.
2018. máj. 28. 17:18
 25/26 anonim ***** válasza:

"Azoknál a férfiaknál, akiknek nehezen jön össze a kapcsolat, miért nem próbálkoznak azok a nők, akik sorozatosan rossz kapcsolatokba választottak bele?"

Mert a nők többsége csak azok közül választ, akik nála próbálkoznak? Nyilván kényelmesebb így, bár egy 1-20-as skálán mozgó jelentkezőkből hiába választod ki a 20-ast, vagyis a legjobbat, ha amúgy némi erőfeszítssel 40-est is választhatnál. Más szavakkal: a nők többsége minden más, a párkapcsolat szintjén már fontosabb tulajdonságot alárendel annak, hogy az illető az ismerkedésnél hajlandó-e kezdeményezni vagy sem. Ez engem nem zavar, csak szerintem a többségük el sem gondolkodik ezen :) Ezért (is) vannak tehát olyan sokan rossz párkapcsolatban, mert olyanokat választanak, akikkel nem illenek össze, és aztán persze próbálják őket megváltoztatni, de ez felnőtt emberekkel ritkán sikerül.

2018. máj. 28. 17:28
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

Az 5-ös felhasználó szimplán megkeseredett. Több felhasználója is volt már, mindegyik a csalódásairól szól. Vannak amúgy jó meglátásai is, de abból kevesebbet olvashatunk tőle, lévén hogy a keseredettség elvakítja.

Amúgy én is egyetértek azzal, hogy sokan nem is tudják, hogy a bántalmazás rossz. Igen, általában a családjukból cipelik ezt, de pár évtizede még az volt az elterjedt, hogy az asszony verve jó, meg tűrni kell ám az "uradnak", meg egyéb, a mai világba már nem illő dolgok. A romáknál, de amúgy némelyik magyar családnál is van az a szokás, hogy a nő nem ülhet a férfiak asztalához, nem mehet el a párjával bulizni, csak kizárólag a csajokkal.

Ezenfelül ott van a manipuláció, és a férfiak közében elterjedt nárcisztikus személyiségzavar. Nekik belülről jön, ezért mesteri fokozaton űzik a manipulációt. Nem tudják mások sikereit kezelni, ezért nem tudnak a nővel együtt örülni, ha összejött neki valami. Ha jogosan szót emelsz valamelyik tettük ellen (pl. nem volt ott a megbeszélt helyen), akkor eltűnnek, és úgy jönnek vissza, hogy minden a te hibád, de ők vannak olyan jó lelkűek, hogy megbocsátanak neked. Ráadásul egy nárcisztikus a legtöbbször nem is tudja, hogy ő az. (A nője is későn döbben rá, hiszen eleinte karizmatikusak.) Közben mindenért mást hibáztat, miközben eljátssza a mártírt, majd felemeli magát. Szerencsére nekem mindössze 2 és fél hónapig tartott a bántalmazó kapcsolatom, mert megunta a pasi, hogy nem hagyom annyiban a dolgokat, vagy esetleg elsírom magam, ha már újabb észérvet nem tudok felhozni. Azóta visszasírt amúgy, de egyrészt addigra már bőven másik (jelenleg is tartó) kapcsolatban éltem, másrészt szinglin se kellett volna újra, mert a szakítással elintézte, hogy bőven legyen időm helyretenni, majd lezárni magamban a dolgokat. Másodszorra is ugyanúgy viselkedett volna velem, ha még egyszer együtt lettünk volna, ebben biztos vagyok.

"Ha normális pasit akarnak, miért nem adnak esélyt az itt lévő állítólagosan normális srácoknak?"

Ez mondjuk másik kérdés.

Én azt tapasztaltam, hogy pont azok a voltak a leginkább ragadós, kisajátítós hapsik, akik már 3 nap ismeretség után szerelmet vallottak, és folyamatosan hangoztatták, hogy ők mennyivel jobbak és erkölcsösebbek, mint a sok csalfa, bántalmazó mai férfi.

Nézd meg ezt a képet, ennél jobban már nem tudom szemléltetni:

[link]

Sajnos sok "nice guy" valójában egyáltalán nem az. Azoknál, akik itt az oldalon irkálnak, pont látni néhány rossz tulajdonságot, ami írásban is átjön. Nem mindenkinél, de sokuknál látom, hogy anyagiasak, felszínesek. A keresett hölgy külsejéről ódákat zengenek, míg belső tulajdonságbeli elvárásokat alig-alig írnak. Szóval látszik, hogy őket is a külső foglalkoztatja inkább, de akkor nem tudom, mit várnak el a nőktől. Főleg attól a nagyon külsőközpontú, magára sokat adó kategóriától, akiket keresnek.

22/N

2018. máj. 28. 17:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!