Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeret ennyi nő rossz párkapcsolatban élni?
Böngésztem ma az oldalt és a kérdések legnagyobb része arról szólt, hogy nők panaszkodtak, hogy milyen rossz a kapcsolatuk és mennyire gázul viselkedik a párjuk. Férfi részről nem igazán láttam ilyen kérdést. A férfiak jobban választanak párt?
És akiknek rossz a kapcsolatuk, azok miért választanak általában sorozatosan ilyen férfiakat? Ha normális pasit akarnak, miért nem adnak esélyt az itt lévő állítólagosan normális srácoknak?
Egyetértek #10-zel.
1) családi minták. Ha azt látja, hogy a nő dolga a férfi kiszolgálása, és a bántalmazás (fizikai és lelki), akkor ezt veheti természetesnek.
2) a bántalmazó férfiak jó manipulátorok. A kapcsolat elején ők az álomférfi, aztán fokozatosan mutatják ki a foguk fehérjét pl féltékenykedéssel. Akinek nincs ráállva a szeme az ilyen intő jelekre, nem fog rögtön lelépni, mert "szeretem" és "igazából nagyon jó ember, csak rossz napja volt.
3) A férfiak hajlamosak egy rossz kapcsolatot is jónak érezni, ha megvan a rendszeres szex, van rájuk főzve-mosva-takarítva. Inkább elvannak a langyos vízben, minthogy újra átrágják magukat a társkeresési problémákon.
És még egy dolog eszembe jutott: ez a manipulatív férfi egy idő után eléri, hogy a nő minden kapcsolatot megszakítson a családjával és barátaival. Szóval ha már menne is, nincs kihez.
Szerintem amúgy kéne az iskolákban egy tantárgy ami ezekkel foglalkozik, és mindkét nem számára hasznos tanácsokat adna.
Nőként mondom. Tényleg így van.
Mint én. Én sem tudom megmagyarázni miért voltam exemmel. Miért nem léptem ki, hiszen nem voltam boldog. Alkoholista, állandó bulizás. Talán a biológiai órára fogható? Vagy önértékelési zavar?
Sorozatos rosszul választások után kicsit körbenéztem. Szinte minden barátnőm ugyanezzel küzd. Pedig nem vagyunk egyformák. Az a különbség, hogy az egyik tűr, neki hosszú kapcsolata van. A másik nem, és egyik rövid kapcsolat követi a másikat.
Úgyhogy rájöttem: a normális férfi olyan ritka, mint a fehér holló. Százból egy, és az biztos, hogy nem szingli.
Úgyhogy maradok egyedül. Azóta sokkal boldogabb vagyok!
Időnként megkörnyékez egy "rendes férfi", de kihagyom. Aztán végignézem, ahogy a "rendes férfi" pár hónap után bunkózik a barátnőjével, csalja, és kutyába se veszi.
Szerintem a férfiak könnyebben beletörődnek dolgokba. Persze nem mindenki, de közülük is sokan élnek rossz párkapcsolatban. A jobbra nem törekednek, újba meg nem mernek belevágni, mert ahhoz lusták. Persze nem aakrok általánosítani, de én nagyon sok ilyet látok.
De hogy saját példát is írjak, én ezért vetettem véget a másfél éves kapcsolatomnak 1 hónapja, mert nem voltam boldog. Hónapokig beszéltem róla, de süket fülekre találtam, így kiléptem.
Én is megkaptam sok embertől, hogy mennyire bátor vagyok, meg ez mekkora nagy döntés, lépés, hogy nem félek egyedül lenni..
Sok nő gyenge egyedül, fél az újtól, ismeretlentől, vagy inkább csak megalkudnak, mert azt hiszik, úgysem találnak jobbat.
Személy szerint én nem tudok hosszabb távon olyan kapcsolatban maradni, ahol boldog sem vagyok és a másikkal beszélgetni sem lehet erről.
De szerintem ezek az okok..
25N
"A férfiak jobban választanak párt?"
Nem, csak elvannak a langyos vizben, kenyelemben.
Erosen ellent mond a kerdesednek, hogy s valasok 71%-at a felesegek kezdemenyezik.
"Arra gondolsz, hogy a férfiak hamarabb meglátják a problémákat? Jobb emberismerők vagy ilyesmi?"
Nem, hanem arra, hogy a férfiaknak nehezebben jön össze a kapcsolat, mert sokat kell próbálkozniuk, amíg egyszer sikerrel járnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!