Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítsak, vagy csak rossz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsak, vagy csak rossz passzban volt?

Figyelt kérdés

Notinoban nézegettem a hajbalzsamokat, meg vettem parfümöt, mediblanc fogkrémet mert sok jót hallottam róla, de tényleg nem fél órája bámészkodtam, erre kikelt magából:

"hát nem igaz hogy férfi létedre olyan piperkőc vagy mint egy csaj vagy mint egy ratyi!" és kirohant

Utána mentem, az utcán egy padon ült, az arca a két kezébe temetve, és sírt, azt mondta ne haragudjak, csak menstruált.

Szakítsak? Szerintetek megcsal?

2018. máj. 27. 20:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
90%

Amúgy eléggé piperkőc vagy,legtöbb pasi nem ilyen részletesen írna:)

Megcsalás honnan jutott eszedbe??

Ez kb olyan mint a mosatlan cseresznyétől megy a hasam vajon daganat?

2018. jún. 5. 21:08
 12/13 anonim ***** válasza:
90%

Biztosan nem arra kell következtetni, hogy megcsal.

Igen rossz passzban volt bocsánatot kért miért kell minden hülyeséget így felfújni?

Hát szakíts már vele, mert egyszer lehet, hogy minden baja volt amúgyis és úgy szólt hozzád ahogy neked nem tetszett. Lehet ameddig te az interneten balzsamokat nézegettél ő főzött, takarított, esetleg fájó hassal...

2018. jún. 6. 08:05
 13/13 anonim ***** válasza:
65%
Elég szar egy kapcsolat, ha fogalmad sincs arról, mikor menstruál, és ha egy ilyen problémáról rögtön az jut eszedbe, hogy megcsal.
2018. jún. 6. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!