Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom szerint amikor az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom szerint amikor az anyukája azt mondta neki, hogy "egy nőnek néha meg kell tenni olyan dolgokat amiket nem szeretne" tényleg arra gondolt, hogy a lányának szexelni kell egy bankfiók vezetőjével a hitelért?

Figyelt kérdés

Több év együttélés után most derült ki, hogy mielőtt megismerkedtünk az egyik lakásának a hitelszerződésének a feltételei úgy alakultak, hogy a testével fizetett érte! Isten tudja hányszor és kiknek...

Ez normális hozzáállás és tényleg egy igazi nő ettől igazi nő, hogy ilyeneket megtesz? Ezt bizonygatja nekem!

2018. máj. 26. 12:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
56%

Marhára nem, mert ha így van ott elég gáz az értékrend.

Van amikor igaz ez a mondás s én is ennek szellemében nyelek egyet s erőt veszek magamon mikor tudom nőként én intézem az egész család ápolását mikor betegek, takarítom a hányást mert többiek nem bírják elviselni a látványát sem. Én járok az óvodába, iskolába szülőiken akár jó akár ciki a téma, várom meg minden este a párom ha későig dolgozik vagy keltem ha korán kell.

Nem mert FELADATOM, az marhaság. Hanem a személyiségem miatt ami szívás néha de a sok figyelmesség amivel kimutatják értékelik ezt bennem kárpótol.

Na én így látom ezt a kifejezést nem úgy, hogy na akkor szét a lábakat pár tízezer kedvéért. :(

2018. máj. 26. 16:36
 12/15 anonim ***** válasza:

1. Nekem ia sok olyat kellett már megtennen, amit nem szerettem volna (62f).

De hát van egy vonal, az alatt mègsem. Hányás, takarîtás, katonaság persze. Hitelért swx: kizárva.

2. Hány lakása van a párodnak?

3. Ne jáeuljon hozzá a szerződés modosítàahoz

4. Ez te előtted történt, az s mindegy. Bár ha holnap beállitana egY rús téliszalámival, elgondolkodnék, gogy

2018. máj. 26. 17:02
 13/15 anonim ***** válasza:
69%
Elgondolkodnék, hogy ezt miként fizette?
2018. máj. 26. 17:03
 14/15 anonim ***** válasza:
56%
2 hét alatt már 3-or volt a kérdés! Te tényleg nem unod?
2018. máj. 26. 19:19
 15/15 A kérdező kommentje:
Sajnálom, én most kérdeztem csak, a többiről nem tudok, nem velem történt.
2018. máj. 26. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!