Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnám vele elfelejttetni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám vele elfelejttetni?

Figyelt kérdés
A barátom a legjobb barátomból lett a pasim, tehát MINDENT tud rólam. Nagyon jól megvagyunk, kicsit sokat veszekedünk, de ez általában abból adódodik, hogy nekem elötte elég sok barátom volt, és mikor összejöttem vele én már nem voltam szűz, neki meg én mindenben az első vagyok. Néha eszébe jut, hogy nekem régen rajta kívülmás is volt, és ez nagyon rosszul érinti és elmegy mindentől a kedve, nincs kedve viccelődni, meg szórakozni, meg semmihez, és nagyon sokáig szokott ez nála tartani, emiatt nagyon sajnálom. Most már picivel kevesebbet csinálja ezt, de hogyha elmegyünk ketten egy buliba és ott van egy exem, vagy vki aki régen tetszett nekem, akkor is rosszul érzi magát és énis sz@arul érzem magam ha ő is.
2010. jún. 15. 11:55
 1/9 anonim ***** válasza:
Hány éves? Mert elég éretlen...
2010. jún. 15. 11:57
 2/9 A kérdező kommentje:
17 tudom de nagyon szeretem és nem akarom hogy mindig ezzel foglalkozzon
2010. jún. 15. 11:59
 3/9 anonim ***** válasza:
És ezen meg vagy lepődve??? Teljesen természetes, hogy zavarja, senki sem szereti a "használt" csajokat, főleg ha gyökerek voltak előtte. ÉS nem érettség kérdése. Valószínüleg nagyon szeret és ezért nehéz túltennie magát rajta, de idővel megváltozik.
2010. jún. 15. 12:01
 4/9 Szupermókus ***** válasza:
Szerintem ez normális. Nekem is mikor találkozunk egy exével, és ráadásul még oda is jön, legszívesebben kést mártanék benne és péppé zúznám :)
2010. jún. 15. 12:04
 5/9 A kérdező kommentje:
Utolsó: abszolút nem vagyok meglepődve. Csak szeretném, ha nem szomorkodna emiatt.
2010. jún. 15. 12:05
 6/9 A kérdező kommentje:
hopp, utolsó elütti:D igen igen, de ő nem hogy csak kést szúrna belé de le is hangolódik:S
2010. jún. 15. 12:06
 7/9 anonim ***** válasza:
12:01-es vagyok. Ez csak és kizárólag idő kérdése, én is így votlam a barátnómmel. Nem nagyképűségből, de eléggé gyökér emberekkel volt előttem és nehezen viseltem. De már több mint 2 éve együtt vagyunk. Legyél vele türelmes és megértő.
2010. jún. 15. 12:07
 8/9 A kérdező kommentje:
Jó próbálok, köszönöm. Ő is mindig ezt mondja, hogy mekkora balf@szokkal voltam elötte, és igaza is van. Akkor adok neki időt. Mégegyszer köszi
2010. jún. 15. 12:12
 9/9 anonim ***** válasza:
Nincs mit. Sok sikert!
2010. jún. 15. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!