Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezzem vissza?

Figyelt kérdés

2 hete szakított velem a barátnőm. Mielőtt összejöttünk volna már előtte tudtam együtt fogjuk leélni az életünket! Nagyon szerelmesek voltunk, jól meg is voltunk, persze voltak problémáink (de kinek nincs). 4 évig voltunk együtt. E-mailban szakított, és már attól a pillanattól nagyon elutasító volt! Minden amit felhoztam a válasz NEM! A kérdéseimre: CSAK, MERT! Hogy miért szakított arra az a válasz, hogy nem szeret! Teljesen megváltozott. Ilyeneket mond, h járni akar másokkal is, kevés fiúval feküdt le még, új "pi**ás" a ruhatára, és olyan képeket csinál magáról, amilyeneket mindig is elítélt! Pedig mind2t mondtam neki, h nyugodtan, én büszke lennék. De ő soha nem volt ilyen. Kedves, tényleg aranyos, nem "plázacica" fajta volt. Most meg már szóba se nagyon áll velem. Szakítás előtt már hónapokkal igen "nem kedves" volt, mint kiderült azért h megutáljam. És mindez egyik napról a másikra! És a fura h kb azóta van egy új barátnője. Ez az ő hatása lenne? Még gyötröm avval, hogy találkozzunk néha, de evvel is nagyon elutasító. De talán összejön, régen is így jöttünk össze. Viszont nem nyomulhatok, nem próbálkozhatok! Viszont bízom benne h nem hűlt még ki minden érzelme. Szóval hogyan hódítsam vissza h ezeket betartsam???? Miket tegyek?? Nem az a célom h minél előbb járjon velem, hanem hogy belém szeressen, mielőtt valami meggondolatlanságot csinál...

(azt, hogy felejtsem el azt légyszi hagyjátok ki)

2010. jún. 15. 09:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ez két emberen múlik. Mindenesetre próbálkozz és ne add fel!
2010. jún. 15. 09:43
 2/11 anonim ***** válasza:
Próbálj a barátnője közelébe férkőzni,lehet ő "tömte" tele a fejét,figyeld meg kikkel barátkozik,s mondd el neki,ha bajban van,számíthat rád.Valószínű,hogy új társaság veszi körül,akik ennyire befolyásolják.
2010. jún. 15. 12:49
 3/11 A kérdező kommentje:
Komolyan? 4 év és egy óriási szerelem, így meg tudja változtatni, egyik napról a másikra? Szomorú... Régen midnig azt mondta h ÖRÖKRE, meg hogy együtt éljük le. Mikor veszekedtünk azt mondta, hogy senki más nem kell neki, jól megvan egyedül is. Most veszekedés nélkül h fiúkra vágyik, és h milyen már h 21 évesen csak 2 fiúval szexelt... Az a baj h nem ismerem a barátnőjét, és nem fogja elárulni ki az. Más településen lakunk..
2010. jún. 15. 13:19
 4/11 anonim ***** válasza:
Megint az előző író vagyok.Komolyan írtam,ha 21 éves a lány,s 4 éve veled volt,ki akarja tombolni magát.Az én párom 5 évvel fiatalabb.7 éve 6 hónapra szakítottunk,azzal,hogy még nem tombolta ki magát.Akkor fájt,de kutyaharapást szőrével,én is éltem,nem néztem végig kivel,mit,így nem volt egymás szemére hányni a dolgokat.6 hó után felhívott,nem múlt el nyomtalanul az a szerelem.Azóta van egy 19 hónapos kislányunk.Vagy élsz te is,vagy megőrülsz.Persze amit írtam,hogy biztosítsd róla,hogy szóljon ha baj van.Így van még esély,vagy megismersz valaki mást.33 éves vagyok,lehet öregnek,s régimódinak tartasz,de bejött.Ki tudja,lehet féltékeny lesz,ha meglát valakivel.
2010. jún. 15. 18:23
 5/11 A kérdező kommentje:
Nem tartalak öregnek:) És hálás vagyok hogy foglalkozol a problémámmal! Egy komoly baj van vele: nem az a fajta aki megkeres utólag! Számára minden hasonló dolog megalázó! Mindig is ilyen volt! Pont emiatt félek, hogy ha rá is jönne hogy szeret, akkor sem fog megkeresni! Ismerem! A másik az, hogy belehalok ha lefekszik mással. Nem bírom azt elviselni, hogy az, aki az utolsó találkozásunkkor mellettem ébredt, és nem volt semmi látható gond, az ezentúl mással fogja azt csinálni amit velem tett! Szal ha nem kéne ettől a 2től tartanom, akkor hagynám jobban. Mellesleg mikor összejöttünk, már rég egyikünk sem volt szűz, mégis 7 hónapba telt, mire oda jutottunk... de megmondta h most nem így lesz mással...
2010. jún. 15. 18:36
 6/11 anonim ***** válasza:
De akkor mit akarsz kezdeni? Próbálj meg vele még1x négyszemközt beszélni,mi romlott el? Mi az,amin változtatni kellene.Hidd el,ha szeret,elgondolkodik,mit is veszíthet.Ez csak egy fiatal lány szabadságra vágyása.
2010. jún. 15. 20:16
 7/11 A kérdező kommentje:
Azt akarom kezdeni, hogy habár csak 21 vagyok, volt elég kapcsolatom előtte. És biztosra tudom, hogy Ő az igazi! És azt is tudom, hogy én boldoggá tudom tenni! Teljesen összeillünk, de Ő ezt nem ismeri el. Nem hagyja, hogy beszélgessünk, olyan dolgokat hoz fel, amik régen problémát okoztak nekünk. Azt mondja mind2en mást akarunk, és kár bármit megbeszélni! A problémás dolgokat évekkel ezelőtt megbeszéltük, akkor változtattunk, és azóta nem is voltak gondok, most mégis ezekkel támad. Vissza akarom kapni Őt, mert érzem h egymásnak teremtettek minket... És ez nem csak olyan mellébeszélés! Tényleg érzem...
2010. jún. 15. 21:32
 8/11 anonim ***** válasza:
Akkor finoman próbáld meghódítani.Örülök,hogy így érzel,remélem ő is így gondolja,ne nyomulj,csak tegyél kis apró gesztusokat,hallgasd meg,hülyén hangzik,de kérd meg legyetek barátok,s a te válladot fogja kisírni bánatát.Hülye ötlet?
2010. jún. 16. 09:09
 9/11 A kérdező kommentje:
Nem, nem hülye ötlet! Pontosan ez a célom! De egyszerűen nem hagyja magát! Mesélni semmiről nem mesél, mert az már "nem nem tartozik rám". Alig-alig írogat vissza. Én azt javasoltam, h néha fél-egy órára elmegyek hozzá, dumálunk egy kicsit, és eljövök! De szerinte nincs értelme, sose lesz olyan, mint régen (mert nagyon jó barátok voltunk mielőtt összejöttünk volna). De erre sem hajlandó. Szerintem nem is férek bele a napjába. Tényleg nem tudom mit tegyek, mert minden visszautasít, észérvek nélkül. Pedig nagyon toleránsan beszélek vele... De VISSZA KELL SZEREZNEM!!
2010. jún. 16. 09:21
 10/11 anonim ***** válasza:
Írd meg neki levélben mit érzel,mi a jövőbeni terveid,s hátha előveszi időnként,mert a szó elszáll.....,s csak ott maradsz az eszében.Na ennyi jutott eszembe,remélem jól alakul az életed.Szép napot!
2010. jún. 16. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!