Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom egy fiatal csajjal beszélget. Lehetek féltékeny?
"Szívemből kívánom hogy veled is történjen hasonló, és akkor talán megérted hogy mit éreznek ilyenkor az emberek"
Akkor most elmondom olyan szinten, hogy még te is felfogd.
Annyira hülye vagy, hogy bármit bemesél neked, így tud az ingyen punci mellett olyanokat vadászni, akik érdeklik is.
"Nem emlékszik"? "Más írta"? "Nem akar tőle semmit"? Ha te ezeket komolyan elhiszed, akkor meg is érdemled.
Egyébként jobb lenne, ha nem itt játszanád az eszed, hanem otthon, ahol még okod is van rá.
Hát ez kabaré... Mármint az utóbbi kommentek... Nem hülye a kérdező, pont ez az, hogy nem hisz neki ezért is szeretne a végére járni a dolognak... Nem értem miért kell a másikra támadni, aki őszintén megosztja a problémáját, és mocskolódni. Mindenki nagyon könnyen osztja az észt ilyen esetekben, hogy "te hülye miért nem hagyod ott, aztán kész, nem vagy normális, magadra vess, stb." de ez nem ilyen egyszerű. Most mondanám, hogy ha ti hasonló helyzetben lennétek, akkor ti sem biztos, hogy így tennétek, mint amit a fejéhez vágtok, de persze erre is azt mondanátok, hogy de, ti elhagynátok, stb. mert mindenki olyan okos. :) Így is van elég baja szegénynek, máshol adjátok ki a frusztrációt... Mindenki máshogy éli meg a dolgokat, ő itt megosztott egy problémát, meghallgatja a véleményeket, de az ő dolga, hogy megfogadja-e a tanácsokat vagy sem. Ha nem és marad minden a régiben, akkor az, ha úgy tetszik az ő baja. Ha ez nektek nem tetszik, akkor meg ne olvassátok.
A kérdezőhöz: én voltam hasonló helyzetben, én is nyomozgattam a párom után és bármi volt ez kb szokássá vált. Ott már nyoma sem volt bizalomnak és bármit tehetett volna, ott lett volna a gondolat, hogy vajon mi igaz, mi nem, stb. Többek között ezért is vetettem véget a kapcsolatnak. Érdemes elgondolkozni, hogy ennek így van-e értelme. Illetve, mint már mondtam, nem arra kellene csak koncentrálni, hogy a csajt meg a családját kiiktatni az életéből, hanem azzal is, hogy mi a ti kapcsolatotokban a probléma és arra is megoldást keresni. A kémkedés hosszú távon sem megoldás, az ember semmit nem tud biztosra belőle csak kombinál. Ez pedig nem normális, velejáró része a kapcsolatnak. Pl. az exemnél már szokássá vált, de a mostani páromnál eszembe sem jut, mert nem ad okot rá és bízom benne. Szerintem ez a normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!