Szerintetek az normális ha egy 13/L beszélget 19-20 évesekkel?
Szerintem igen, de nekem 30+ évesen is volt tini barátnőm, bár inkább félig a pótanyjaként funkcionáltam (de minden komoly felnőttség nélkül, mert az nem jellemző rám)... Sosem zavartak a korkülönbségek, egyik irányban sem. Ha értelmes a másik s már nem kisgyerek (mert az azért egy más műfaj), akkor jól el tudok vele lenni.
Nem mindenki olyan, mint általában a kortársai.
13 évesen okés hogy 20 évesekkel beszélgetsz.
20 évesen nem okés 13 évesekkel beszélgetni
Amikor fiatal voltam, 34 éves nővel tudtam nagyon jókat (őszintén) beszélgetni, majd egyszercsak lelépett, mert nem akarta a férjének elmondani, hogy egy vad idegen tini sráccal jobban elvan, mint vele... (csak netes beszélgetés)
Aztán ahogy telt az idő, én voltam 20 körül, egy 13 éves csajjal tudtam megint őszintét beszélni, (csak beszélgetés neten), és azt azért hagytam abba, mert ha bármilyen módon elmélyült volna a kapcsolat (belém zúg), nem akartam, hogy szegényt kikezdjék a korom miatt. (tudtam milyen a társadalom, mit pecsételnek rá azonnal)
Aztán most, hogy 25+ vagyok, egy 15 éves lánnyal tudtam fél óra alatt olyan felszabadult, őszinte beszélgetést letolni, hogy csak nézett a sofőr, mit művelünk a hátsó ülésen...
Ez is csak általános hülyeségekről szólt, de megpendült a közös húr.
Azóta nem találkoztunk, neten meg már nem nagyon szeretek dumálni, kevés az infó a másikról.
Szóval a beszélgetésnek nincs problémája, ha tudod hol a határ, és megvan a közös "hangnem".
26f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!