Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom egy fiatal csajjal beszélget. Lehetek féltékeny?
Ezek a mondatok zavarnak a leginkább.
Csaj: Fáj az oldalam miattad.
Párom: Nem direkt volt hugim tényleg ne hari, majd kapsz valamit vigaszdíjként.
Szia xxxx ezúton szeretnék tőled újfent bocsánatot kérni amiért túlzásba vittem és erősebben fogtalak meg mint ahogy kellett volna, de van hogy magam sem érzem mekkora erőt alkalmazok mással szemben, de neked nem akartam ártani soha ahogy fájdalmat okozni sem de ezt te is tudod szerintem ha bármilyen úton módon jóvátehetem az ellened elkövetett vétkemet mond és megteszem erre szavamat adom mert te is tudod hogy úgy szeretlek mint húgomat ha ezt most megbocsátod ígérem soha többé nem fordul elő ijesmi és nem fogok okot adni a haragtartásra, mert anyud ma hogy ott voltam elmondta mi volt és nagyon meg vagyok zuhanva hogy neked a kishúgomnak fájdalmat okoztam és már értem miért nem beszélsz velem második napja.
Hali hugim, ha legközelebb lemegyek addig nem hagyok neked békét ha egyedül leszel míg nem olvasod el az üzimet amikor írtem neked bocsánatkérésül mikor a derekad fájt az én hibámból.
Mert szeretném ha minden olyan lenne mint előtte és nem tartanál tőlem mert nincs miért, szándékosan nem ártanék neked.
Na hali, félreértések elkerülése végett azért vok ennyire közvetlen veled mert úgy érzem olyan vagy nekem mint egy kishúg. Már ha nem jelent neked gondot a dolog.
Csaj: Oks
Párom: ???
Csaj: Oké
Párom: Semmi kiakadás vagy ilyesmi?
Csaj: Miért baj hogy nem akadtam ki?
Párom: Más ember kiakadt volna rajta.
Csaj: Az ük bajuk
Párom: Na ja hugim. Te legalább elviselsz. Bátyként. Amúgy mire gondoltál miért vok veled ilyen közvetlen? Vagy nem is gondolkodtál rajta?
CSaj: Nem
Párom: De a kisördög motoszkált egy kicsit vagy az sem?
CSaj: Nem
Párom: Na ezt tisztelem és becsülöm benned, le a kalappal.
Párom: Tán aludni készülsz?
Csaj: Nem
Párom: Azt hittem már hogy pizsibe nyomatod.
Csaj: Abba vagyok.
Párom: Látod, a lelki szemeimmel látlak. Tán az a cuki lila pizsi van rajtad ha jóllátom.
CSaj: Igen, lila.
Párom: Meg sem kérded hogy hogy látom?
Csaj: Na hogy hogy.
Párom: Médium lettem menek közben.
Ezek azok a beszélgetés részletek amik engem a legjobban zavarnak. És ha tényleg úgy gondoljátok hogy van köztük valami, vagy esetleg kialakulhat még köztük valami akkor minél hamarabb beszélek vele. Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.
"Nappal húgom éjjel dugom."
Legalábbis dugná, de egyértelműen szarik rá a kis csaj és ez az egyetlen akadály.
Egyébként jobb, ha befejezitek. Ő csal(na), te nem bízol benne. Semmi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!