Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellett volna válaszolnom?
Figyelt kérdés
Mindketten elváltunk.Régről ismertük egymást, most évek teltek el, hogy összefutottunk, s felvettük újra a kapcsolatot.Eleinte csak ritkán beszélgettünk,azt is telefonon, aztán volt néhány találkozás, de ezek közt elteltek néha hetek is.Egy-egy kalandjáról is beszámolt.Utoljára márciusban keresett.Most egy véletlen folytán úgy alakult, hogy 2 napot együtt töltöttünk sok más emberrel együtt.Este kaptam tőle egy szexajánlatot, amit elutasítottam.Hazaértünk, most este felhívott, hogy mit akarok, mi legyen köztünk.Teljesen lefagytam.Azt mondtam, semmi.Elköszöntünk, és leraktuk a telefont.30-as éveink végét tapossuk, s úgy érzem, mint egy tapasztalatlan szűz lány úgy viselkedtem a félelmeim miatt.De az sem derült ki számomra, hogy ő mit akar.2018. máj. 21. 20:05
11/20 anonim 

válasza:

Azt amit nekünk, mikor megkérdeztük, hogy Te mit akarsz... Szexnél többet. Ennyi. Vagy azt mondja oké, vagy azt hogy nem. Még nőként sem értem, hogy miért bonyolítod túl.
12/20 anonim 

válasza:

Attól még hogy ő csak szexet akar (egyelőre), még belemehetsz ha te is kívánod. Aztán majd kiderül hogy akar e többet a pasi.
13/20 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nagyon félek a csalódástól.A volt férjem óta nem bízom senkiben, szinte rettegek.Sokáig tartott, míg talpra álltam.
2018. máj. 21. 20:29
14/20 anonim 

válasza:

Ha vonzódsz hozzá, mindenképp megér egy próbát, hogy azt mondd neki, neked nem elég csak a szex. Aztán meglátod mit reagál. Fiatal vagy még ahhoz, hogy egy válás után a csalódás miatt egyedül éld le az életed. Öntsetek tiszta vizet a pohárba.
15/20 anonim 

válasza:

Tök mindegy, hogy mit mondasz, ha ő szexet akar. Lazán be is hazudhatja, hogy komolyabban gondolja, aztán majd lesz kopp. Az itt olvasottak alapján nem lenne nehéz dolga...
16/20 anonim 

válasza:

30as eveitek vegen neki siman belefer szexkapcsolat,40es evei vegen is bele fog,te viszont egy 30as evei vegen jaro NÖ vagy, ha sajat gyereket akarsz erzelmekkel,nem o a te embered, ennyi.Mi mas helyes valasz lehetne, mint amit adtal? Dugni akar.Csak erre valonak tartod magad? 36N
17/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó.Kicsit elkezdtem kötődni hozzá, de még idejében szólt a vészcsengő.
2018. máj. 21. 23:00
18/20 anonim 

válasza:

Szexelj vele, ott kiderul minden
20/20 A kérdező kommentje:
Sosem volt csak szexkapcsolatom.Félek, ha megtörténne, még jobban kötődnék hozzá.Félek a csalódástól.Többet szeretnék...
2018. máj. 22. 17:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!