Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit kellett volna válaszolnom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellett volna válaszolnom?

Figyelt kérdés
Mindketten elváltunk.Régről ismertük egymást, most évek teltek el, hogy összefutottunk, s felvettük újra a kapcsolatot.Eleinte csak ritkán beszélgettünk,azt is telefonon, aztán volt néhány találkozás, de ezek közt elteltek néha hetek is.Egy-egy kalandjáról is beszámolt.Utoljára márciusban keresett.Most egy véletlen folytán úgy alakult, hogy 2 napot együtt töltöttünk sok más emberrel együtt.Este kaptam tőle egy szexajánlatot, amit elutasítottam.Hazaértünk, most este felhívott, hogy mit akarok, mi legyen köztünk.Teljesen lefagytam.Azt mondtam, semmi.Elköszöntünk, és leraktuk a telefont.30-as éveink végét tapossuk, s úgy érzem, mint egy tapasztalatlan szűz lány úgy viselkedtem a félelmeim miatt.De az sem derült ki számomra, hogy ő mit akar.
2018. máj. 21. 20:05
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
78%
Azt amit nekünk, mikor megkérdeztük, hogy Te mit akarsz... Szexnél többet. Ennyi. Vagy azt mondja oké, vagy azt hogy nem. Még nőként sem értem, hogy miért bonyolítod túl.
2018. máj. 21. 20:21
 12/20 anonim ***** válasza:
70%
Attól még hogy ő csak szexet akar (egyelőre), még belemehetsz ha te is kívánod. Aztán majd kiderül hogy akar e többet a pasi.
2018. máj. 21. 20:23
 13/20 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nagyon félek a csalódástól.A volt férjem óta nem bízom senkiben, szinte rettegek.Sokáig tartott, míg talpra álltam.
2018. máj. 21. 20:29
 14/20 anonim ***** válasza:
70%
Ha vonzódsz hozzá, mindenképp megér egy próbát, hogy azt mondd neki, neked nem elég csak a szex. Aztán meglátod mit reagál. Fiatal vagy még ahhoz, hogy egy válás után a csalódás miatt egyedül éld le az életed. Öntsetek tiszta vizet a pohárba.
2018. máj. 21. 20:53
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Tök mindegy, hogy mit mondasz, ha ő szexet akar. Lazán be is hazudhatja, hogy komolyabban gondolja, aztán majd lesz kopp. Az itt olvasottak alapján nem lenne nehéz dolga...
2018. máj. 21. 21:02
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
30as eveitek vegen neki siman belefer szexkapcsolat,40es evei vegen is bele fog,te viszont egy 30as evei vegen jaro NÖ vagy, ha sajat gyereket akarsz erzelmekkel,nem o a te embered, ennyi.Mi mas helyes valasz lehetne, mint amit adtal? Dugni akar.Csak erre valonak tartod magad? 36N
2018. máj. 21. 22:28
 17/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó.Kicsit elkezdtem kötődni hozzá, de még idejében szólt a vészcsengő.
2018. máj. 21. 23:00
 18/20 anonim ***** válasza:
70%
Szexelj vele, ott kiderul minden
2018. máj. 22. 00:37
 19/20 anonim ***** válasza:
Ez csak egy szex. 26/N
2018. máj. 22. 00:38
 20/20 A kérdező kommentje:
Sosem volt csak szexkapcsolatom.Félek, ha megtörténne, még jobban kötődnék hozzá.Félek a csalódástól.Többet szeretnék...
2018. máj. 22. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!