Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért mondogatja továbbra is?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondogatja továbbra is? Nem értette meg? Vagy más oka van?

Figyelt kérdés

Nemrég elmondta egy srác, hogy szerelmes belém. Megmondtam neki, hogy nekem ő csak barát. Ő azt mondta elfogadja, de azóta is előfordul, hogy azt mondja szeret, hiányzok neki és hasonlók. Persze nem állandóan, meg nem próbál meggyőzni arról, hogy több legyen mint barátság, csak néha mondogat ilyen megjegyzéseket.

Én ugyanúgy elfogadom mint barát továbbra is, de kicsit fura ez nekem.

Ez normális? Nem értette meg, hogy csak barát szeretnék lenni, vagy tényleg ennyire szeret és próbálja érzékeltetni? Mit gondoltok?

Ti, hogy viszonyulnátok az ilyenhez?

Köszi a válaszokat előre is. 18L

2010. jún. 15. 01:27
 1/4 anonim ***** válasza:

:)))

Nálam már volt olyan, hogy, á, igen, csak barátok vagyunk, beleegyeztem kb. 1 óráig, aztán kezdtem az elejéről.

2010. jún. 15. 01:36
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Igen, tényleg nagyon szerelmes beléd, és te is tudod, mert biztos voltál már szerelmes, hogy attól sem múlik el simán, hogyha a választottad nemet mond.

Én nem bántanám úgymond a srácot. Nem durván próbálkozik, csak finoman közli, amit érez. Ki tudja, egyszer később tényleg megkedvelném, és ugyanazt kezdeném el érezni, amit ő, úgyhogy amíg ilyen kis ártatlan dolgokat csinál, hagy csinálja.

2010. jún. 15. 06:00
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekemis van most egy ien barátom, szerelmes belém én meg mondtam h csak havernak tartom, nem érzek iránta többet és nem is fogok és megis kértem hogy ne irja hogy szeret, hiányzok vagy hasonlok mert most vagyok tul egy szakitáson és elégé megviselt és az a haverom nagyon emlékeztet a volt barátomra vagy is az amiket mond

ennek ellenére mindig mondja hogy hiányzok, találkozunk meg ienek és mindig elküldöm finoman a pics@ba hogy hagyjon már békén miért nem tudja megérteni hogy ne irogason ieneket?:D komolyan nem értem miért ien értetlen... de kezd borulni a bili már nagyon lasan végleg öszeveszünk ha igy folytatja mert engem nagyon zavar, és amiota elmondta hogy szerelmes belém elégé megromlot a barátságunk is...

2010. jún. 17. 11:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Nah szóval én is pont ebben a cipőben vagyok ,de én még nem mondtam azt hogy szeretem nem is csodálom ha így reagáltok rá... Valószínü hogy hulla szerelmes beléd, de gondolkodj el azon h mi nem tetszik neked benne?? Az hogy ragaszkodik hozzád és bármit megtenne vagy az a baj hogy nem szar le és nem aláz meg? Vagy fogalamzd meg neki hogy mi a bajod vele akkor megérti vagy változtatni akar majd rajta és akkor mejd kitalálsz új problémát :) vagy leeht h rájössz hogy neked is tetszik
2010. jún. 17. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!