Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, ti mennétek továbbra is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti mennétek továbbra is olyan lány után aki elsőre elutasított?

Figyelt kérdés
1 évig hajtottam a lányra és nem rég közölte hogy legyen barátság.most van valakije.2 éve ismerjük egymást de nem nagyon mert csak jobban neten ismerkedtünk meg,sokat irtunk.2 év alatt vagy csak 3x taliztunk,szóval nagyon nem ismer,ahogy én sem őt.pár ember szerint,az első elutasítás után még lehet próbálkozni,de ha másodszorra is elutasít,akkor hagyni kell békén.
2011. jún. 2. 09:00
1 2
 1/19 Szupermókus ***** válasza:
Jól látod a dolgot cimbi ... hajrá. De ne tedd tönkre a kapcsolatát, az gerinctelenség a te és az ő részéről is. Ha egyedül lesz, majd akkor. Addig várj
2011. jún. 2. 09:05
 2/19 anonim ***** válasza:
én biztos hogy nem próbálkozom 2x ugyanannál a lánynál . -.- olyan csajjal még nem találkoztam aki megérte volna.
2011. jún. 2. 09:06
 3/19 A kérdező kommentje:
köszi..akkor amig kapcsolatban van,semmit nem tehetek,max esetleg annyit ha itt ott ráirok hogy pl.szia.mizu?:))..valakik szerint ha 2 éve ismer és nem jöttetek össze akkor később sem fogtok,vagy ez nem igy müködik teljesen?
2011. jún. 2. 09:07
 4/19 anonim ***** válasza:
Szerintem a részéről jelenleg nincs meg a vonzalom irántad, mert már összejöttetek volna. A legjobb amit tehetsz, hogy hagyod, talán majd egyszer sikerül. Ráírhatsz, de csak ritkán tedd szerintem.
2011. jún. 2. 09:18
 5/19 anonim ***** válasza:
Ha egy csaj azt mondja legyünk csak barátok akkor esélytelen. Nagyon ritka hogy visszakerülj a partnerjelöltek közé. De ha szereted akkor megéri.. :D Hajráá
2011. jún. 2. 09:19
 6/19 A kérdező kommentje:
hát igen..amikor megkérdeztem hogy jelentek e neki valamit azt irta hogy több vagy mint barát..ekkor kezdtem rá hajtani hogy hoppá,ha több vagyok neki mint barát,lehet érez irántam valamit,semmiből ilyet nem szoktak csak ugy irni,de lehet tévedek.rá 1 hónapra meg megirja hogy maradjon a barátság,a barátnője szerint azért mondott le nekem,mert már összejött valakivel vagyis közel került valakihez...
2011. jún. 2. 09:29
 7/19 A kérdező kommentje:
de akkor is,ha érez irántam tényleg valamit,akkor velem jön össze nem a másik pasival.
2011. jún. 2. 09:32
 8/19 anonim ***** válasza:
Minden attól függ milyen szerepet töltöttél be az életében, ha igazán fontosat akkor megkeres téged előbb vagy utóbb, ha nem akkor lényegtelen, haladj tovább.
2011. jún. 2. 11:49
 9/19 A kérdező kommentje:
köszi.akkor azt mondod,a legjobb amit tehetek,ha most békén hagyom egy időre,amig kapcsolatban van..ha jelentek neki valamit,tudja hol kereshet vagyis érhet el:)
2011. jún. 2. 11:51
 10/19 anonim ***** válasza:
Még valamit, a barátságba ne menj bele :)!
2011. jún. 2. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!