Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti mennétek továbbra is olyan lány után aki elsőre elutasított?
Figyelt kérdés
1 évig hajtottam a lányra és nem rég közölte hogy legyen barátság.most van valakije.2 éve ismerjük egymást de nem nagyon mert csak jobban neten ismerkedtünk meg,sokat irtunk.2 év alatt vagy csak 3x taliztunk,szóval nagyon nem ismer,ahogy én sem őt.pár ember szerint,az első elutasítás után még lehet próbálkozni,de ha másodszorra is elutasít,akkor hagyni kell békén.2011. jún. 2. 09:00
11/19 A kérdező kommentje:
.értem..vagy barátnő vagy semmi..tudod amikor megismerkedtünk,sokat irtunk skypen,és mondta hogy a legjobb barátai közt vagyok.irta hogy én sosem zavarom,rám nem tudna haragudni,örül hogy megismert,hiányoznék neki,ha nem lennék..félek attól,hogy csak barátságot akar,lehet annyira megszokta,hogy mindig meghallgattam,támogattam,és már nem tud ugy nézni rám mint pasira..mult éven nyáron,még éjfélkor irt sms-t nekem hogy holnap nehéz napja lesz,és ha tudok gondoljak.de viszont az utóbbi időben,olyan fél éve megváltoztak köztünk a dolgok.ha irtam neki sms-t választ sem irt már vissza,ha csörögtem vissza sem csörgött,ugy éreztem mint akit nem érdeklek már.ha irtam neki hogy találkozhatnánk-e nem is irt ezekre semmit..amikor meg kérdeztem hogy mi a baj,irta hogy nincs semmi,de én érzem hogy nem olyan köztünk mint régen volt,valami megromlott..lehet a középsuli megváltoztatta,uj pbarátnők,barátok..de ki tudja?
2011. jún. 2. 12:06
12/19 A kérdező kommentje:
nehéz napja lesz,és ha tudok gondoljak rá egy kicsit.
2011. jún. 2. 12:07
13/19 anonim válasza:
Van egy olyan érzésem hogy te azokba a hibákba esel bele amibe fiatalkoromban én is, sokszor beleszerettem egy lányba, tettem neki a szépet a szívességeket hogy majd meghódítom ezekkel, és nem vették a lapot. Barátnak néztek. Később szóvá tettem hogy de vazze én szerelmes vagyok beléd, csaj erre megszólalt hogy, tényleg? dejó :) Szóval gyakorolj, ismerkedj, és változtass a módszereiden ha szeretnél tőle valamit.
14/19 A kérdező kommentje:
egy kis nosztalgia:emlékszem amikor ismerkedtünk irta nekem,hogy ha van időm és nem lesz programom,örülne ha megnézném fellépésen ugyanis szerepelni fog,ami a kulturházukban lesz.volt olyan hogy mondta hogy hallgassam egy kicsit a rádiót neten,és küldött nekem zenét,Guettától a One love-t,jól érzés volt nagyon,még sosem küldött nekem senki számot rádióból.de ennek már 1 éve.ekkor ugy éreztem hogy bejövök neki és akar tőlem valamit,én idősebb vagyok tőle 9 évvel.ő 16 lesz most az éven én meg 25.mondta hogy neki a korkülönbség nem számít és hogy gyakran járok a fejében...csalódott voltam,amikor megmondtam neki hogy akarok tőle valamit és elutasított,mert szerinte nem müködne.igaz már akkor volt valakije..nekem ő sokat jelent..bevallom még reménykedem egy kicsit hiába most jár valakivel,hogy hátha idővel megváltozik a véleménye.
2011. jún. 2. 12:22
15/19 A kérdező kommentje:
értelek..szerintem ott volt lehet a hiba,hogy nem mutattam meg az elején,hogy nem barátkozni akarok vele hanem járni.3 x találkoztunk,de csak ugy hogy összefutottunk valahol,de az anyjával volt mindig,üzlet,utca,de amikor legutóbb találkoztunk,tudtunk 4 szem közt beszélgetni,nem csókoltam meg,de akkor még nem akartam tőle ugy semmit,csak tetszett..szerinted ez hiba volt?hogy látod most hogy igy már meséltem neked egy kicsit kettőnkről
2011. jún. 2. 12:28
16/19 anonim válasza:
attol fugg. ha elutasit, akkor nem, buszkeseg is van a vilagon, meg amugy se lenne ertelme.
de ha peldaul az volt az indok hogy epp baratja volt, es ez a nemkivanatos helyzet megszunik, akkor azert probalkoznek.
17/19 A kérdező kommentje:
köszi..megfogadom tanácsod,vagyis ha nem lesz senkije,megpróbálkozom még 1x vagy ha nem keresné társaságom ha egyedülálló lesz,akkor hagyjam,nem voltam neki annyira fontos hogy felkeressen.szerintem léphet ő is felém,ha egyszer tudta hogy voltam utána,akartam tőle valamit,de lehet tévedek..most mi lenne a legjobb,amit tehetnék?..
2011. jún. 2. 12:55
18/19 anonim válasza:
Próbálkozna a halál. Ha elsőre visszautasított, akkor ha fejre állok sem fogok kelleni neki, ha másodszor, harmadszor, tizedszer, huszadszor próbálkozok nála. Rosszabb estben pofátlanul kihasználja az igyekezetemet. Egyetlen csaj sem ér meg ennyit. Majd lesz más. Az egy évig próbálkozom, de nem jön össze pedig közelít a balf.sz kategóriába.
19/19 anonim válasza:
En nem probalkoznek 2x. Ha elutas utan visszajonne talan elfogadnam. Nalam a nem az tenlyeg nem-et jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!