Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti szégyellnétek a párotokat társaságban, ha nem lenne olyan szép, mint a többiek barátnői?
1. Alapból nem választanék olyan párt, aki nem tetszik külsőleg.
2. Nagy ívben leszarom, ha valaki csúnyának találja, aki nekem tetszik.
3. Nem keletkeznek bennem olyan idióta érzések, mint a büszkeség vagy a szégyen. Mindkettő zsákutca.
4. Nincs értelme a kérdésednek.
Igen kb. ahogy 1-es mondja.
Leszarom ki mit gondol.
Olyan nővel vagyok együtt aki számomra vonzó és tetszik és számomra gyönyörű, innentől kezdve a többi nem érdekel.
És a barátaim elég normálisak, és elég nagyot csalódnék bennük, ha bármi megjegyzést tennének.
Olyan lánnyal jövök csak össze, aki szerintem gyönyörű.
A haverok meg nem érdekelnek (volt, hogy beszóltak a barátnőmre, hogy szürke kisegér, elküldtem őket a 3.14-ba)
Az első barátnőmre anno egyetlen exkollégám mondta, hogy ő is szívesen összejött volna vele. Egyáltalán nem volt nagy szám külsőre, de nekem akkor ő jelentette a világot. A második exem meg konkrétan "kövér" volt. Na nem a szó szoros értelmében, de volt rajta túlsúly, nem is kevés. A magas nyúlánk csajt is felvállaltam és az alacsony köpcöst is.
Szóval nem neked van égnivalód, ha a pasikád nem vállal fel téged.
Valaki színtévesztő itt?? Mindenk8 lepontozva.
A kérdésre a válasz nem. Én felvállalom a barátnőmet.
Viszont pár randis lányokkal volt gond. Nem a kűlsőre,hanem a megjelenésre viselkedésre. Lehet én nem szóltam ide ìgy és így kell felöltözni....De azt gondoltam ez egy íratlan szabály.Viszont!!!!Ìgy is felvállaltam csak magamban mérgelődtem.
A baratim elott semmit ndm titkolok es nem szegyellek.
N/36
Magamat szégyellném, de nagyon, amiért egyáltalán ez felmerlüt bennem.
34 ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!