Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak, ti szégyellnétek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti szégyellnétek a párotokat társaságban, ha nem lenne olyan szép, mint a többiek barátnői?

Figyelt kérdés
Vagy ha szeretitek, hidegen hagyna a dolog? Nem szeretném beégetni a páromat a barátai előtt :(
2018. máj. 19. 20:55
 1/8 anonim ***** válasza:
78%

1. Alapból nem választanék olyan párt, aki nem tetszik külsőleg.

2. Nagy ívben leszarom, ha valaki csúnyának találja, aki nekem tetszik.

3. Nem keletkeznek bennem olyan idióta érzések, mint a büszkeség vagy a szégyen. Mindkettő zsákutca.

4. Nincs értelme a kérdésednek.

2018. máj. 19. 20:58
 2/8 anonim ***** válasza:
87%

Igen kb. ahogy 1-es mondja.

Leszarom ki mit gondol.

Olyan nővel vagyok együtt aki számomra vonzó és tetszik és számomra gyönyörű, innentől kezdve a többi nem érdekel.

És a barátaim elég normálisak, és elég nagyot csalódnék bennük, ha bármi megjegyzést tennének.

2018. máj. 19. 21:06
 3/8 anonim ***** válasza:
93%

Olyan lánnyal jövök csak össze, aki szerintem gyönyörű.

A haverok meg nem érdekelnek (volt, hogy beszóltak a barátnőmre, hogy szürke kisegér, elküldtem őket a 3.14-ba)

2018. máj. 19. 21:21
 4/8 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
93%

Az első barátnőmre anno egyetlen exkollégám mondta, hogy ő is szívesen összejött volna vele. Egyáltalán nem volt nagy szám külsőre, de nekem akkor ő jelentette a világot. A második exem meg konkrétan "kövér" volt. Na nem a szó szoros értelmében, de volt rajta túlsúly, nem is kevés. A magas nyúlánk csajt is felvállaltam és az alacsony köpcöst is.

Szóval nem neked van égnivalód, ha a pasikád nem vállal fel téged.

2018. máj. 19. 21:24
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Valaki színtévesztő itt?? Mindenk8 lepontozva.

A kérdésre a válasz nem. Én felvállalom a barátnőmet.

Viszont pár randis lányokkal volt gond. Nem a kűlsőre,hanem a megjelenésre viselkedésre. Lehet én nem szóltam ide ìgy és így kell felöltözni....De azt gondoltam ez egy íratlan szabály.Viszont!!!!Ìgy is felvállaltam csak magamban mérgelődtem.

2018. máj. 19. 21:54
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez a felnőtt párkapcsolatok...
2018. máj. 19. 22:54
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

A baratim elott semmit ndm titkolok es nem szegyellek.

N/36

2018. máj. 20. 05:12
 8/8 anonim ***** válasza:

Magamat szégyellném, de nagyon, amiért egyáltalán ez felmerlüt bennem.

34 ffi

2018. máj. 24. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!