Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Ciki ha a barátnőtök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ciki ha a barátnőtök pukizik? :D

Figyelt kérdés
2010. jún. 14. 20:47
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%
Személy szerint, nekem mindenféle hasonló emberi "életműködés" óriási gátlásokat állít fel. Lassan oda jutottam, hogy naponta kettőnél többször még pisilni sem járok, mert nagyon kellemetlennek tartom (Igen, ez beteges.), ugyanakkor tudom, hogy nagyon nem egészséges amit művelek. Viszont abba már valószínűleg beleőrülnék, ha bárki előtt elpukkantanám magam, vagy böfögnék, vagy ilyesmi. Még magam előtt is szégyellem, nemhogy publikum előtt. Mindazonáltal tudom, hogy az én hozáállásom már egy másik véglet, és ennyire komolyan azért nem kell venni. A lényeg az, hogy ne röptessük azt a galambot úton- útfélen, csak akkor, ha nagyon szükséges, és lehetőleg akkor se feltűnően.
2010. jún. 16. 20:52
 32/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem ciki.
2010. jún. 16. 21:40
 33/33 anonim ***** válasza:
100%

20.52

Kezeltetned kellene magad.Most komolyan.A szerveid elég hamar bele fognak dögleni ebbe.Főleg ,hogy még magad előtt is szégyelled.Könyörgöm természetes folyamat. Menj orvoshoz minél előbb!!

2010. jún. 16. 21:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!