Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jól látom, hogy ha egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól látom, hogy ha egy férfi normális, tisztességes, akkor az egyenesen arányos azzal, hogy képtelen lelkileg erős lenni, hajlamos menekülni ha probléma adódik és nem szakad le a családjáról?

Figyelt kérdés

Nem volt sok kapcsolatom, csak kettő eddigi életem során, de sajnos azt vettem észre, hogyha van egy férfi, aki tökéletes minden szempontból, mintha együtt járna a rendességükkel az is, hogy képtelen a probléma megoldásra és nagyobb volumenű felelősség vállalására, valamint befolyásolhatók és még ha ennek tudatában is vannak, akkor is képtelenek kilépni az ördögi körből: a szüleik körbeugrálásáról. Én úgy gondolom, hogy segíteni kell a szülőknek, de amikor már minden hülyeség miatt csettintenek és erre a fiuk ugrik, az nem olyan jó. Szerintem egy egészséges férfi életében eljön az a pont, amikor határt szab és úgyis a párja lesz a legfontosabb. És ez még nem azt jelenti, hogy a szülőket figyelmen kell kívül hagyni, de szerintem intelligens szülők hagyjak hogy a gyerekeik éljék a saját életüket és nem várják el hogy a nyomukban loholjanak.

22 L

2018. máj. 14. 19:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Mégis milyennek kellene lennie egy férfinak akkor szerinted? Szerintem az felelősségteljes gondolkodás, ha gondoskodik valaki idősödő szüleiről, bevásárol nekik, vagy segít kifesteni a szobát. Az, hogy együtt vagytok, nem azt jelenti, hogy az eddigi önálló élete eltűnik és csak te leszel benne. Az eddigi életébe a szülei, sőt a haverjai is beletartoznak. Ahogy gondolom te sem törölted ki a legjobb barátnőd telefonszámát a telefonodból. De gondolom anyáét sem. Nem ugrálhat a nap minden egyes percében körülötted senki, akkor sem , ha a párod. Szerintem ez normális. Persze túlzásokba esni egyik végletben sem szabad, ez igaz. (30/F)
2018. máj. 17. 15:15
 12/15 anonim ***** válasza:

"Az, hogy együtt vagytok, nem azt jelenti, hogy az eddigi önálló élete eltűnik és csak te leszel benne."

Pedig kérdező talán azt hiszi, ő megérdemli! :D :D

2018. máj. 17. 15:22
 13/15 A kérdező kommentje:

Ennyire nem lehet agyilag felfogni, hogy nyilván én arra az esetre gondolok, amikor már valaki túlzásba viszi? Ki is emeltem a szövegben, hogy egyébként normális és a normális szintet megtartva oké... ha nem tudtok szöveget értelmezni, ne az én kérdésem alá irogassatok irreleváns dolgokat.

Utolsó, te meg szabadulj meg a frusztrációdtól... :D

2018. máj. 17. 17:34
 14/15 anonim ***** válasza:

"Én úgy gondolom, hogy segíteni kell a szülőknek, de amikor már minden hülyeség miatt csettintenek és erre a fiuk ugrik, az nem olyan jó."

"És ez még nem azt jelenti, hogy a szülőket figyelmen kell kívül hagyni"

Itt írja a kérdező többször is, hogy foglalkozhat az anyjával, de van az amikor az ember már anyuci pici fia, és túlzásba esik. Ugyanezt fejtette ki ő is

2018. máj. 17. 17:51
 15/15 anonim ***** válasza:
Hát szerintem van némi összefüggés a két dolog közt
2018. júl. 27. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!