Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a srác 21 én meg 14 vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a srác 21 én meg 14 vagyok az még belefér a korba vagy várjak még vele? Hiszen ha én 20leszek ő meg 27 az már jobb! vagy nem?

Figyelt kérdés
2010. jún. 14. 16:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Jelen állapotban egy picit talán sok. Viszont várni biztos, hogy nem fog rád 4-5 évet...(én se várnék)

Egy 20/F és egy 15-16/L már kevésbé "rossz".

2010. aug. 22. 19:56
 12/16 anonim ***** válasza:
Próbáljátok meg, de csak akkor ha szerelmesek vagytok egymásba. Mondjuk nem értem, hogy a srác mért nem keres korban magához illő barátnőt, de hát az ő dolga. Remélem szexelni még nem akarsz vele..
2010. aug. 22. 20:03
 13/16 anonim ***** válasza:

21:56tal egyetértek(én is 14 vagyok)

-egy 21 éves már bármit megtehet: ihat, dohányozhat(habár nem kizárt, hogy ezeket te is megteszed)

-21 évesen gondolom többre vágyik a tapinál meg a csóknál és ha nem akarod még elveszíteni....

-nem tudom mennyire izgat téged de valószínűleg sokan fognak leribancozni ezért

-azt se hiszem, hogy a szüleid tolerálnák(ha egyáltalán elmondod nekik), pláne apukád...

-azt meg aztán végkép nem hiszem el, hogy a srác 6évet várna rád, mert lássuk be, hogy egy 14éves lány közel se tud olyan vonzó lenni mint egy 18fölötti

2010. aug. 22. 20:36
 14/16 anonim válasza:
Szerintem annyira nem sok, de várni kellene vele, nekem mondjuk volt, 15éves koromba olyan 23 éves srác(nem is egy) aki járni akart velem de hidd el lesz jobb, azok ált. már nem csak egy puszira vágynak.
2010. aug. 22. 20:56
 15/16 anonim ***** válasza:
Inkább a saját korosztályodban keress magadnak "plébojt". Csak van jobb dolga egy 20 éves srácnak hogy 14 éves kis csajokat kergessen... A kérdésedre a válaszom: Ne, ne várd meg. 6 évig?! Hát ne csináld itt nekem a Sziget Fesztivált...
2010. aug. 22. 22:21
 16/16 anonim ***** válasza:
járjatok külön utakat. ha egymásnak vagytok kitalálva, 5-6 év mulva ugyis ujra egymásba akadtok. ha nem meg hát nem.
2010. aug. 23. 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!