Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a srác 21 én meg 14 vagyok az még belefér a korba vagy várjak még vele? Hiszen ha én 20leszek ő meg 27 az már jobb! vagy nem?
Figyelt kérdés
2010. jún. 14. 16:00
1/16 anonim válasza:
Szted fog rád 6 évet várni? Őszintén...
3/16 anonim válasza:
Szerintem ez a korkülönbség baromi sok, de pár év múlva, hátha összejön vele. Mindenesetre ne várj rá és ő se rád, éljétek az életeteeket és később hátha alakul a dolog.
4/16 anonim válasza:
A srác vagy csak szexet akar, vagy infantilis. Szerintem egyik esetben sem éri meg kapcsolatot kezdened vele...
5/16 anonim válasza:
Még csak 50 évet várj még, és már szinte észre sem vehető a korkülönbség!
6/16 anonim válasza:
Hát nem tudom. Még akár jó is lehet, de ennyi idősen picit sok ez a hét év. Később már nem nagyon számítana, de most még lehet hogy igen. De ha mentalitásban nem nagyon vannak eltérések, akkor végülis működhet a dolog, de azért így ismeretlenül nem lehet ezt megmondani.
7/16 anonim válasza:
"Az úriember az az állat amelyik tud várni." :D
8/16 anonim válasza:
sajna, nem jó ez így.
Szerelmesek vagytok?
9/16 anonim válasza:
Várni értelmetlen, szexszel meg ilyesmivel lehet, de járással nem szabad.
Én amúgy 20 évesen jöttem össze barátnőmmel, aki akkor 14 éves volt, és 3,5 éve vagyunk együtt.
10/16 anonim válasza:
Túlságosan eretnek képzeled magad hogy összejöjj egy 21 éves emberrel. Vagy ha ő akar veled kikezdeni utasítsd vissza. 14 évesen? Nem értelek én téged. Egyáltalán hogy is fordul meg a fejedben az hogy összejöjj egy 21 éves emberrel pedig én is 14 éves vagyok mégis van annyi eszem hogy tudjam ez a dolog 100%-ig helytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!