Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mostanában miert akarja sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mostanában miert akarja sok faszi lefogyasztani a csaját?

Figyelt kérdés
Sok ilyen kerdés van itt.
2018. máj. 12. 22:35
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
2018. máj. 13. 00:06
 12/18 anonim ***** válasza:
7%
Ez 1 kérdés... hol a sok?
2018. máj. 13. 00:08
 13/18 A kérdező kommentje:
2018. máj. 13. 00:10
 14/18 A kérdező kommentje:
2018. máj. 13. 00:12
 15/18 anonim ***** válasza:
26%

Az első linkelt kérdés valóban erről szólt, bár durva, hogy ennyi embernek nem esik le egy sztoriról, hogy kamu. Ti komolyan képesek vagytok elhinni, hogy valaki ilyen lazán kezelne egy ennyire megalázó szöveget és nekiállna egyáltalán fogyni? Ti hallottatok már olyat a környezetetekben, hogy valaki valakivel van és ilyet mond neki, hogy "ha nem fogysz, nem mutatkozom veled"? :D

Szimplán jött egy unatkozó esti troll, aki akart valami provokatív kérdést írni.

A második kérdés pont arról szól, hogy a kérdezőt nem zavarja a dolog, maximum a rinyálás miatta. Ami tök jogos.

A harmadik kérdés pedig nem véletlenül a humor kategóriában van... :D

2018. máj. 13. 00:32
 16/18 anonim ***** válasza:
48%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

És ez csak egy a sok közül. Eddig nem zavarta a mozgásszegény életmód, de felszedett 6 kilót a csaj....most már zavarja. Egy hiú páva amúgy a pasi :-)

2018. máj. 13. 07:37
 17/18 anonim ***** válasza:
30%

Mert átverve érzik magukat szerintem.

A lányoknál gyakori az a felfogás, hogy jól kell kinézni, vékonynak kell lenni, hogy társat találjanak. Ha már megvan a férfi, nem kell hajtani ezért és sokan elhíznak.

Pont most láttam facebookon egy régi ismerős nőt, aki mindig hintette nekem az igét: "fogyj le, mert különben csak feketék és arabok fognak neked udvarolni". Képes volt hátulról lefotózni az akkor még nagyobb seggem és megmutatni, hogy nesze, kövér vagy. Hozzáment egy (számára megfelelő állampolgárságú) férfihoz és irtó kövér lett. Inkább nem kommentáltam...

De más nők is osztották nekem az észt ezzel kapcsolatban.

Szóval sok csaj betegesen így van ezzel, hogy legyél vékony, mert nem lesz pasid. Aztán mikor van pasi, már nem görcsölnek és meghíznak. Szerintem érthető, ha a férfit ez zavarja, feltéve, ha nem arról van szó, hogy beteg a nő vagy pár hónapig nincs módja testedzésre.

2018. máj. 13. 10:12
 18/18 anonim ***** válasza:
35%
Mert a férfiaknak is van igényük, nem csak a nőknek.
2018. máj. 13. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!