Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek lehet igaza a pàromnak vagy nekem?
Párommal közösen neveljük 3 éves kisfiúnkat aki az autizmusban enyhèn irintett az annyit jelent most jelen pillanatban hogy nem szobatiszta nem beszèl nehèz termèszetü rokonok sem tudnak besegíteni mert csak velünk marad el etetni is csak èn tudom!Pàrom dolgozi hètfőtől- pèntekig èn is dolgozom 4 óràs bejelentette heti 6 napot!
Nagyon sokat vitatkozunk hogy alig kapok tőlle segítsèget "mert ő fàradt" minden ràm marad főzès takarítàs munka szóval minden hàzimunka ès heti 2 x èn vigyem a gyerekünket fejlesztèsre mert hàt a pàrom dolgozik èn meg csak este dolgozom.Azon vitatkozunk hogy a pàrom szabadidejèben a baràtaival van vagy a hobbijàval foglalkozik alig segít be nekem mondvàn hogy ő dolgozott fàradt plusz alkohol problèmài is vannak szerintem alig vàrja hogy pèntek legyen ès ihasson itthon vagy a baràtaival.
Szerintetek jogos hogy elvàrom hogy segítsen nekem itthon munka mellett?mert szerinte ez a dolgom ès hogy megnyugodjak azt mondta ez az èlet lessz ez mèg rosszabb is :)
Közös a gyerek, tehát közös a felelősség. Neki ugyanúgy részt kell vállalnia ebben. Abban viszont igaza van, hogy lesz ez még rosszabb is. Legalábbis, ha vele maradsz és nem változik, akkor biztosan.
25/F
Gyerek vàllalàs elött nem volt ilyen problèma..ahogy a gyerekről kiderül
T hogy autista azóta vàltozott meg az alkohol problèmàk is akkor kezdődtek..Szerintem nem tudja elfogadni hogy a gyerek "màs"
Nem akarlak elkeseríteni, de valóban lesz ez még rosszabb. Az én gyermekem is autista, már 8 éves és elváltunk négy éve. Az én exem sem bírt mit kezdeni a helyzettel.
A tiéd az alkoholba menekül és nemcsak, hogy nem segít, hanem egyszerűen nem áll melletted mint társ, nem tudtok együtt feltöltődni stb. Ha mással nem marad el a gyerek, meg kell vele beszélned, hogy szükséged van pár órára neked is egyedül, mert megőrülsz így.
Az óvodás évek is kemények lesznek, mert egy autistának nem könnyű beilleszkednie, aztán meg jön a többi...
A helyedben írnék neki egy levelet, abban írnám le, hogy mit érzek, mert beszélgetés közben könnyen elcsúszik a téma vagy veszekedésbe megy át. Írd le neki, hogy szükséged van több együtt töltött időre, segítségre, gyengédségre....nem menekülhet el a probléma elől mert ezzel cserben hagy téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!