Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Úgy érzem, nem tisztel a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem, nem tisztel a barátom. Mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés

10hónapja vagyunk együtt, én 18, ő 22 (én vagyok a lány)

ezelőtt nem voltak ilyen problémák, de mostanában ha társaságban vagyunk kezdi túlzásba vinni a viccelődést. Haveri társaságban eddig is sokat lökdösődtünk, szivatgattuk egymást, hülyültünk, de soha nem mondtunk vagy tettünk olyat, ami megalázó lett volna a másik számára.

Egy ideje azonban ha bemegyek a munkahelyére mindenki előtt belemarkol a fenekembe, megnyalja az arcom, s mond olyan dolgokat, amelyek számomra sokszor sértőek. Tudom, hogy viccből csinálja, de nem szeretem h hülyét csinál belőlem és rajtam röhögnek a munkatársai.

Már többször is megbeszéltem vele, de mintha a falnak beszélnék, max rávágja, hogy jó, abbahagyom és másnap kezdi elölről.

Múlt szombaton egy előkelő bálba kaptunk meghívást, nagyestélyis-frakkos estélyre. Lementünk sétálni a parkba, ott hülyültünk, de mikor mentünk vissza mondtam neki, hogy mostmár komolyodjunk meg és viselkedjen rendesen. Mondta, hogy oké, de mikor mentünk felfele a lépcsőn előre engedett és mindenki előtt kezdte csapkodni a fenekemet. Többször is szóltam neki, hogy hagyja abba, a többi vendég nagy szemeket meresztett ránk és elszégyelltem magam, de erre belemarkolt a fenekembe. Dühös lettem, ellöktem magamtól és elküldtem... hát nem épp szép helyre és sajna kissé hangosan, szóval többen is meghallották.

Erre elrohant, mikor felhívtam lett egy nagy veszekedés belőle és elmondtam mindent, ami bánt, de ő csak végig azt hajtogatta, hogy biztos szégyellem őt, meg h 10hónap után nem foghatja meg a fenekem. Magyaráztam neki, hogy normálisan akkor csinálhatna ilyet, ha kettesben vagyunk, de erre kezdte megint, hogy szégyellem.

Mit tegyek, hogy ezt abbahagyja? nem akarom megbántani, de tényleg nagyon rossz irányba változott.

2010. jún. 14. 14:01
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem bunkó dolog és kész. Minek kérdezed meg mások véleményét, ha halálosan szereted? Akkor viseld is el!

Műveletlen, gyerekes dolog amit csinál, ennyi.

2010. jún. 14. 15:13
 12/12 A kérdező kommentje:

nem arról kértem véleményt, hogy szeretem... hanem arról, h hogyan vegyem rá, hogy megváltozzon. Attól, hogy valóban halálosan szeretem, nem fogok mindent elviselni.

Amúgy köszönöm mindenkinek a válaszokat, ma elmentünk együtt a tópartra és megbeszéltük a dolgokat... bevallotta, hogy bunkó volt és megígérte, hogy ezentúl normálisan viselkedik. Hiszek neki, eddig bármit ígért mindig megtartotta.

2010. jún. 15. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!