Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért becézik a lányokat cicának?
Figyelt kérdés
talán mert sokszor nyávognak,és csak akkor jönnek oda hozzád ha kell valami.különben meg máshol vannak, és elsősorban magukkal foglalkoznak. ha hűségesek volnának, akkor kutyusnak becéznénk őket.
de szerencsére nem minden lány cica....én csak utálom ezt a becenevet.
ellenvéleményre kíváncsi vagyok, és az offosokra is:)
23f
2010. jún. 14. 13:50
1/14 anonim válasza:
Mert a cica aranyos és hízelgő.A kutya meg harapós. : /
pl. itt egy csajozós duma: Helo cica van gazdád?
ez azt jelenti h. van-e pasija. v. barátja. : )
2/14 anonim válasza:
Én sem értem. Egy macska ki tudja nyalni a saját pináját. Én még nem láttam olyan csajt aki erre képes lett volna.
3/14 anonim válasza:
Mert egy macska kecses mint egy no. Vajon miert hivjak a fiukat a nok macinak?
4/14 anonim válasza:
Én is utálom ezt a becenevet. Ez a legközönségesebb a világon. "Cica" - kiráz a hideg..főleg,h minden tizenéves cicának hívja a barátnőjét, esetenként a barátját...full gáz! Ki kell nőni!
5/14 anonim válasza:
Egyik hülyegyerek ismerösöm utálja a macskákat de a barátnöjét cicának hivja atom hülye.Sztem is elég szánalmas a cica becézgetés.
6/14 anonim válasza:
utálom. olyan lealacsonyító. mintha a pasi háziállata lennék. xD
7/14 anonim válasza:
Azért,mert bújósak,aranyosak,dorombolósak,szeretik,ha kényeztetik őket, és igen,sokat nyávognak.:)
8/14 anonim válasza:
nos ezt én is megkérdeztem a páromtól, azt mondta, hogy azért mert szeretek bújni és szép zöld szemem van mint a cicáknak, én nem sértődöm meg rajta hiszen inkább drágámnak szívemnek hív
21/L
9/14 anonim válasza:
azért cicáznak mer nem tul nagy a fantáziájuk.. és nem tudnak saját maguktol ki találni becenevet pedig akit szeretsz annak könnyü találni !!
10/14 anonim válasza:
Szerintem nincs ezzel baj. Amúgy van benne valami, hogy azért mert a nők kecsesek mint a macskák. Van ettől sokkal rosszabb pl "bogaram".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!