Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak miért csak a "városi menő csávók" jönnek be?
Nem minden lánynak ez jön be.
Most ez a divat meg minden.Inkább a tinik ilyenek.
Majd várni kell és kinövik :'D + mindig marad pár rendes lány : )
Gondolom 40 évesen már nem retrós lesz a stílusok meg nem vasalják majd a hajukat.
"városi menő csávók"????
te nem a rajokra gondolsz???
utálom az ilyen pasikat, nagyon csúnyák, úgy leköpném őket :D egy srácnak legyen egyénisége, ne legyen ilyen tucat ember!
15/L
1: nekem sem a vasalt hajú egyének jönnek be. és nem a "városi menő csávók"
2: a hajú j-vel írandó, és a "hogy" elé mindig vesszőt kell tenni. Bocsi, de muszáj volt kijavítanom,mert ez kicsit zavart, hogy ilyen egyértelmű (lehet,hogy csak számomra az, de akkor is.) Még egyszer bocsi.
ÉS ne aggódj, a többségnek tényleg nem a vasalt hajú "menő" csávók jönnek be. :)
Hát kaptam hideget meleget...
Ha kapkodok akkor nem gondolom át hogy mit írok lehet ezért írtam a hajút halyúnak:D elnézést:)
Szerintem megérte feltenni ezt a kérdést mert legalább kaptam értelmes válaszokat is... aki meg nem tudott értelmesen válaszolni az lehet hogy pont ilyen songoku efektusal megáldott egyén!
Köszönöm mindenkinek!
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!