Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A lányoknak miért csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányoknak miért csak a "városi menő csávók" jönnek be?

Figyelt kérdés
Ezalatt azt értem hogy szinte az öszes lánynak az ilyen vasalt "retrós" halyú gyerek jön be! Én nem leszek olyan soha mert nem tetszik az a stílus... Nem vagyok csunya mert már mondták páran hogy helyes vagyok csak ezt nem bírom megérteni hogy miért van ez!
2010. jún. 14. 13:14
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem minden lánynak ez jön be.

Most ez a divat meg minden.Inkább a tinik ilyenek.

Majd várni kell és kinövik :'D + mindig marad pár rendes lány : )

Gondolom 40 évesen már nem retrós lesz a stílusok meg nem vasalják majd a hajukat.

2010. jún. 14. 13:57
 22/30 anonim ***** válasza:
én utálom a selyemfiúkat.
2010. jún. 14. 14:19
 23/30 anonim ***** válasza:

"városi menő csávók"????

te nem a rajokra gondolsz???

2010. jún. 14. 14:26
 24/30 anonim ***** válasza:
tanulj meg helyesen írni, és nem kell városi menő csávónak lenned, hogy csajozzál. és a lányok akiknek az ilyen fiúk jönnek be, azok meg valószínűleg neked nem jönnek be (normális esetben legalábbis, ne akarj olyan lányt).
2010. jún. 14. 15:21
 25/30 anonim ***** válasza:

utálom az ilyen pasikat, nagyon csúnyák, úgy leköpném őket :D egy srácnak legyen egyénisége, ne legyen ilyen tucat ember!

15/L

2010. jún. 14. 15:52
 26/30 anonim ***** válasza:

1: nekem sem a vasalt hajú egyének jönnek be. és nem a "városi menő csávók"

2: a hajú j-vel írandó, és a "hogy" elé mindig vesszőt kell tenni. Bocsi, de muszáj volt kijavítanom,mert ez kicsit zavart, hogy ilyen egyértelmű (lehet,hogy csak számomra az, de akkor is.) Még egyszer bocsi.

ÉS ne aggódj, a többségnek tényleg nem a vasalt hajú "menő" csávók jönnek be. :)

2010. jún. 14. 16:37
 27/30 anonim ***** válasza:
Nekem sem jönnek be, sokkal jobban szeretem a falusi pasikat, akik nem ijednek meg egy kis munkától...
2010. jún. 14. 20:40
 28/30 A kérdező kommentje:

Hát kaptam hideget meleget...

Ha kapkodok akkor nem gondolom át hogy mit írok lehet ezért írtam a hajút halyúnak:D elnézést:)

Szerintem megérte feltenni ezt a kérdést mert legalább kaptam értelmes válaszokat is... aki meg nem tudott értelmesen válaszolni az lehet hogy pont ilyen songoku efektusal megáldott egyén!

Köszönöm mindenkinek!

Üdv

2010. jún. 15. 14:25
 29/30 anonim ***** válasza:
Én bírom ezta stílust, de ezt én is kérdehetném tőled. pl: Miért a csontkollekciók jönnek be leginkább a srácoknak?. Nah? Figyelj ez személytől változik! Kinek ez, kinek az!
2012. febr. 19. 14:35
 30/30 anonim ***** válasza:
Van olyan lány bőven akinek ez bejön, de olyan is akinek nem. Én kivétel vagyok mert nekem mind2 tetszik. Szóval aki keres talál! ;)
2012. márc. 16. 07:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!