Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A lányoknak miért csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányoknak miért csak a "városi menő csávók" jönnek be?

Figyelt kérdés
Ezalatt azt értem hogy szinte az öszes lánynak az ilyen vasalt "retrós" halyú gyerek jön be! Én nem leszek olyan soha mert nem tetszik az a stílus... Nem vagyok csunya mert már mondták páran hogy helyes vagyok csak ezt nem bírom megérteni hogy miért van ez!
2010. jún. 14. 13:14
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sem jön be. De az egyik válaszoló jól mondta: a 14-15 éves kislányoknak lehet, hogy ez jön be. Az idősebbeknek már nem.

21/L

2010. jún. 14. 13:23
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
a kis fiatalka leányzók lehet h buknak a divatmajmokra. Nekem sosem volt olyan pasi az esetem h ha kimentem vele az utcára akkor az embereknek el kelljen gondolkozniuk h nah vajon most melyik a csaj?! Egy férfi legyen férfi kívül-belül. A vasalthajú réteg meg majd kimegy a divatból ne aggódj :D
2010. jún. 14. 13:23
 13/30 anonim ***** válasza:
13:23 vagyok ezt elfelejtettem: 18/L
2010. jún. 14. 13:24
 14/30 anonim ***** válasza:
76%
A kérdésben szereplő lányok akkora parasztok, hogy megszédülnek a betonon és ettől elmegy az a csöpp kis eszük is ami volt. Szerencsére nem csak ilyenek vannak.
2010. jún. 14. 13:25
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
nekem mondjuk nem jönnek be a retrós homokosok...Nekem az egyéni stilusú pasik jönnek be...nem azok akik a futószalagról potyognak.Sajnos mostmár szinte csak ilyenek vannak, nem lehet megkülönböztetni a fiút és a lányt,egy kivételt ismerek a páromat ..:DDD
2010. jún. 14. 13:26
 16/30 anonim ***** válasza:
56%
Én egy 15 éves kis tinipic$a vagyok,de mégsem ez jön be,úgyhogy nemtom...:)Sőt,egyenesen rühellem,mert aki férfinak született,az maradjon is az!Ne vasalja a haját,ne fesse a körmeit,ne fesse a szemét,stb.Nekem legalábbis ez a véleményem.És a kérdező jól mondta,nem mindnek,de a legtöbb korombelinek ez tetszik.Mer' menő. -.-
2010. jún. 14. 13:28
 17/30 anonim ***** válasza:
77%
"halyú"?
2010. jún. 14. 13:30
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

Juj, kiráz tőlük a hideg, és a barátnőimet is. Akiknek meg bejönnek az ilyen "retardált" fejű fiúk, azok olyan csajok, akiknek mindenki bejön, aki szóbaáll velük. Mert a lányok sem egyformák, vannak a 13 évesen keményen szexelő, tetőtől talpig sminkelt ribik, meg vannak az igényesebb, normálisabb lányok. Én nem az első kategóriába tartozom.

16/L

2010. jún. 14. 13:31
 19/30 anonim ***** válasza:
76%
én is így vagyok =/ Utálom azt a stílust, mondják csomóan hogy vasaljam a hajam és akkor tök menő leszek meg helyes stb... Még a barátnőm is mondja, hogy tök jól nézek ki, de lehetnél sokkal jobb, ha ilyen lenne a stílusod... Majdnem mondtam olyankor valamit =/... miért nem lehet elfogadni, hogy egy embernek van egy ízlése?
2010. jún. 14. 13:32
 20/30 anonim ***** válasza:
62%

Nekem egyáltalán nem ez a típus jön be. A helyzet az, hogy vannak azok a lányok, ha öten mennek együtt valahova, néha meg se tudod őket egymástól különböztetni. (Én sem nagymamám régi ruháit hordom, de megvan a saját ízlésem, és mégis normálisan nézek ki.) Nekik általában a vasalt hajú, csőnacis, húdejópasinakhiszemmagam típus az úúúúristendejóólnézki témakör. Akit ezzel megsértettem, bocs, de ez a véleményem.

Azt, hogy miért van ez így, én sem tudom megmondani... Lehet, hogy csak néhányan látjuk másképp a dolgokat, és rosszul vagyunk egyesek szerint összerakva, vagy csak érettebbek vagyunk az átlagnál... Talán majd akad olyan is, aki már erre is tudja a választ.

Szerintem olyan legyél, amilyen szeretnél lenni. Egy kicsit elcsépelt szöveg, de egyszer szerintem tényleg megtalálod azt a lányt, aki nem azt nézi, hogy a converse cipőd eredeti e vagy sem... -.-'

Kitartás!

Lea

15/L

2010. jún. 14. 13:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!