Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy magyarázzam meg neki, hogy ez csak önbizalomnövelés?
Van egy ismerősöm, aki ilyesmi, mint te, kérdező, bár nem tudom, hogy van-e szüksége önbizalomnövelésre (szerintem nincs, és csak reflexből jön nála, de lehet az is, hogy ő úgy érzi, hogy kell), annyira nem ismerem, de rendszeresen kacérkodik a nőkkel, online, személyesen...
Egy olyan nő, aki nem nyitott a lazább stílusú kapcsolatra, meg ezekre a játékokra, soha nem lehet mellette nyugodt. Nekem éppenséggel azért férne bele még ez is, mert én is utálom a szoros pórázt (hála a szüleimnek, akik túl szűk keretek között neveltek, én meg próbáltam szabadulni és feszegetni a határokat, emiatt rengeteg konfliktusunk volt, mert nem bíztak bennem, pedig okuk nem volt rá), szóval ha van párom, nincs oka bizalmatlankodni akkor sem, ha épp nem vagyunk együtt, nem tudnék olyannal lenni, aki kb. úgy kezel egy párkapcsolatot, mint hogyha össze lennénk nőve, aki beleszólna, hogy kivel barátkozzak, esetleg féltékenykedne az ellenkező nemű barátaim miatt. Tehát nálam ilyen dolgok bizonyos szintig beleférnek, önálló akarok maradni párkapcsolaton belül is, ettől én még hűséges vagyok.
De vannak olyan típusú emberek, akiknek nem fér bele, valószínűleg a te párod is olyan, kérdező, szóval hosszú távon nem fog ez jól működni, és érdemes lenne még időben véget vetni a kapcsolatnak, mielőtt nagyobb fájdalom lenne ebből az eltérésből.
Például egyébként ilyen dolgok miatt is fontos társkeresésnél az önismeret, és hogy igenis válogassunk, mert nem elég egy kapcsolathoz, hogy tetszik a másik, és jól kijövünk egyes dolgokban, meg nagy a lendület az elején, mert fontos dolgokban is meg kell lennie az összhangnak, és ez a kérdésben felvetett probléma is ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!