Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy magyarázzam meg neki, hogy ez csak önbizalomnövelés?
Igaza van kifingatlak 2004-nek.
Én ha életemben egy nőt sem dugtam volna meg, akkor is lenne önbizalmam.
Azért mert tudom magamról, hogy jó ember vagyok, szerethető ember vagyok, értékes ember vagyok. A számomra fontos emberek szeretnek.
Attól még, hogy akármilyen kis p'csáknak nem kellenék, az ki a fenét érdekel, kinyalhatják:)
Kérdező te meg hogy jössz ki egyébként a barátnőddel, érezteti veled, hogy szeret, kedveskedik, szokott neked szépeket mondani? Mert ha igen, akkor semmiképpen nem kéne, hogy önbizalom hiányod legyen.
Ha meg nem akkor beszélj vele erről NYÍLTAN, de ne úgy hogy manipulálod, "ha nem kapom meg tőled, majd megkapom mástól" ezt semmiképpen ne csináld, ha csak így tudod kiharcolni a figyelmét akkor ezt már cseszhetitek.
Pont azért van és lesz önbizalma mert mer ilyenekkel poénkodni a nőkkel.
És hülyeség azt mondani, hogy a kívülről érkező visszajelzések nem formálják egy ember jellemét. A csajok is ugyanúgy eret vágnának magukon, ha egyetlen férfi sem nézne rájuk kb. sehogy. Nem egy kérdés van erről kiírva.
Szóval senki ne magyarázza már be, hogy a külső visszajelzések nem számítanak itt senkinek. Max. tényleg azoknak nem akik burokban élnek a 4 fal között és alapból a béka segge alatt van az önbizalmuk.
Egy normális ember tudja hol a határ, egyszerűen csak jól érzi magát a helyzettől. Bár magyarázhatom ezt az itteni embereknek akik számára már egy lájk is egyenlő a megcsalással...
Egyébként vicces látni, hogy mennyi ember ugrik egyből erre. Nagy szavakkal, magas lóról, keményen osztják az észt.
Közben meg csak egy teljesen önbizalomhianyos ember készülne ki ilyesmitől. Tehát a legjobb amikor önbizalomhianyos emberek papolnak arról, hogy így nem lehet önbizalmat szerezni és épp ezért nem csinálják. xd
Komolyan, ez a kategória már rég vicc. Meg az itteni "tanácsok" is. A tökön rugastol a szakításig. Nagy és kemény szavak nyuszi emberektől. 😂
a gerincedet össze kéne roppantani, mert valójában a gerinctelenek viselkednek csak így.
szánalmas alak!!
te nem vagy férfi, ne sérts meg az igazi férfiakat azzal, hogy közéjük sorolod magad.
a barátnődnek meg üzenem, annyit nem érsz, mint köröm alatt a kosz, és náladnál milliószor jobbat érdemel.
19 jól mondja.
Szánalom vagy, apukám!
Én nem értem, ha ott a barátnõd, aki elvileg szeret (feltételezem), és érezteti veled, hogy értékel, akkor az miért nem jó az önbizalmadnak?
Vagy mit értesz pontosan kacérkodás alatt?
Azt valamennyire megértem, ha olyan kapcsolatban vagy, ahol nem álltok valami közel a barátnõddel, nem föltétlenül látsz jövõt ebben, ezért veted más nõkre is a szemed.
Valamennyire nem értek egyet azzal, hogy egyáltalán nem kell senki dicsérete és visszajelzései az önbizalmamhoz, DE egy emberé is elég egyszerre. Amióta a párom velem van, mi szükségem lenne mások közeledésére? Elég az önbizalmamnak az, hogy a párom szemében én vagyok a legszerethetõbb. Felszínes flortök nem tudnának ennyire mélyen érinteni sohasem.
Amúgy ha belegondolsz, egy szingli sráctól is furcsán hangzana, ha “csak önbizalom növelés miatt” flörtöl másokkal, ha ezt így kijelentené. Mivel kívülrõl a lányok csak egy szándékot látnak ebben: azt hogy valamit akarsz tõlük... aztán becsapós, ha kiderül, hogy mégsem, csak “az önbizalmad miatt” volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!