Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon a parom idegbeteg? Mitcsinaljak vele?
Parommal 1 eve vagyunk egyutt. Ő 28/F
Keptelenseg vele beszelgetni ! Ha ossze veszunk akkor nem megbeszeljuk a dolgokat hanem o elfut a problemak elol... hazamegy,itthagy. Es tolem varja a bocsanatkerest akkoris ha o a hibas . Addig vissza sem jon amig nem hivom fel vagy nem irok neki !
En nemvagyok egy idegbeteg tipus, jobbszeretem nyugodtan higgadtan megbeszelni az emberekkel a dolgokat ... de ha higgadtan leulok vele beszelgetni o akkoris uvolt szo szerint , plusz csap,ut,ver. Volt pelda arra hogy beverte az ajtot, vagy hogy engem nyomott fel a falra. Plusz ha veszekedunk es ilyen ideges lesz akkor engem szorit meg. Meg megutni engem nem utott meg. Inkabb a falba ver bele vagy mas targyba. De nekem mar ezek a szoritgatasok , az uvoltozes, a csunya beszed is megdobbent. Ha kocsiba van valami nezetelteres koztunk akkor nem erdekli hogy mellette ulok kepes 170-el szagulgozni meg uvoltozni mele .... ( olyankor inkabb megse szolalok) Es felek olyankor tole.. a kerdesem az lenne, hogy aki ilyenre kepes az egyszer engemis bantani fog? Mit tudok tenni? Hagyjam el ? Sosem fog higgadt lenni ?
En : 20/L
Igen, biztos, hogy mentálisan nem egészséges.
Ez egy bántalmazó kapcsolat, te is tudod, hiszen félsz tőle.
Hagyd ott minél előbb.
Nekem csak egy kérdésem van: miért vagy vele? Megvárod, hogy majd kirugdossa a gyereked a hasadból, ha terhes leszel?
Nem is értem, hogy lehet egyáltalán kérdés az, hogy vele maradj-e.
Egészségedre.
Azért gyereket ne csináljatok :(
Így is többet pazaroltál rá,mint kellett volna.
Én a helyedben maximum a 3.-4. performanszánál fogtam volna a nyúlcipőt,de jogilag felnőtt ember vagy,úgy cseszel ki magaddal,ahogy akarsz.
Ha szakításra kerülne mégis a sor:ne olyan helyen történjen,ahol kettesben vagytok,mert ki tudja,meddig megy el!Szakítsatok nyilvános helyen,ahol ha mást nem,közbe tudnak lépni az emberek,ha bármi történne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!