Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ebben a szituációb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ebben a szituációban mi a helyes lépés? (anyós harag)

Figyelt kérdés

Kérlek olvasd el!

A lényege a történteknek, hogy az anyós jelöltem meggyanúsított egy olyan dologgal, amit nem követtem el. (Elvileg én az ő méregdrága parfümét magamra fújtam, s ezt megérezte rajtam, de ez nem történt meg). Hihetetlen mérges rám, a történtek óta nem láttam, nem beszéltem vele (két napja).

Bármit tennék vagy mondanék neki, szerintem úgy sem hinne nekem, mert a fejében van egy elmélet- egy döntés erről. Az ő szava áll az enyémmel szemben. Megharagudott az egész családja a barátomnak rám, úgy érzem magam,mintha valami nagyon rossz ember lennék. Nem tudom megvédeni magam, de én nem tettem meg amit állítanak. Mi a helyes lépés? Én nem akarok rosszban lenni a barátom szüleivel.

A barátom nem akar kiállni mellettem,mert elmondása szerint ő nem volt ott, így nem tudja, s hogy játszam le én az anyujával. Borzalmasan rossz ez a lelkemnek,mert tudom, hogy nem hisznek nekem bármit mondok, s ezek után szankciókat is hozhatnak irányomban, ami így a szerelmi életemre is kihatással lehet.

2018. máj. 8. 23:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is az jutott eszembe, hogy mi az istenert ne fujhatnad magadra? Nem arrol van szo persze, hogy az egesz uveget. De en nem sertodnek meg azon, hogyha valaki jonne (nem rendszeresen persze), es kiprobalna, mondvan hogy ujat keres, es ez megtetszett neki nagyon, es csak ki akarta picit probalni a sajat boren. Es???

En nekem nem anyos ugyan, hanem sogorno, de megdicsertem a parfumjet, es rogton mondta hogy melyik illat ez, ha tetszik szoljak, venne nekem ajandekba nagyon szivesen. Ha ott lett volna elerheto kozelsegben az uveg, akkor biztos ram fujta volna az egeszet :D.

Itt nem a parfum a gond, elhiheted. Ez csak egy ürügy. Az ilyen elettelenektol meg jobb menekülni, akik ilyesmin csamcsognak.

2018. máj. 9. 07:57
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Ebben a történetben az a lényeg, hogy baromira egyedül maradtál ezzel a mondva csinált problémával! Ennél csak nagyobb problémák lesznek az életben! Ha a párod már most nem áll melléd, mi lesz később? Anyós az úgy idióta ahogy van!
2018. máj. 9. 08:41
 13/13 anonim ***** válasza:

Itt a legnagyobb baj a "kedves" párod, aki olyan töketlen, hogy nem áll ki melletted ilyen-olyan kamuindokok miatt.

Biztosan vele akarsz élni?

2018. máj. 9. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!