Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról a (féltékeny) nőről, aki nem szívesen engedi el a párját, hogy találkozzon a barátaival, és ha mennek együtt vhová, mint egy ideges verébnek, úgy mozog a feje, azt kémlelve, a párja kikre néz?
Figyelt kérdés
2018. máj. 8. 22:59
1/11 anonim válasza:
vegyél egy majmot és taníts neki trükköket ha ennyire zavar
2/11 iamaveryniceguy válasza:
Tiniként aranyos volt.
Húszas évek elején már rászóltam az ilyenekre, de még tudtam aranyosnak gondolni.
A húszas évek végénél pedig már azt gondolom, hogy azt kémlelgesse, ki lesz a következő faszi, akinek az életét megkeseríti.
3/11 anonim válasza:
Lennék a hím veréb és mondanám neki, hogy vigyen el a rézfa szú bagoly.
4/11 anonim válasza:
Ha van rá oka ,akkor jól teszi. A pasiknak nem lehet hinni...
6/11 anonim válasza:
Az ilyen nőket messziről el kell kerülni.
7/11 anonim válasza:
Beteges. Nézzen a párom amerre akar, hisz arra van a szeme. Amíg az én kezemet fogja, addig nem mindegy, kikre néz? Hát de. :)
9/11 anonim válasza:
Szemellenzőt nem akar rátenni?
Egyébként most képzeld el, hogy be lehetne idegesíteni egy tükrös napszemüveggel. 😎🤣
Én első ilyen után kidobnám. Nem változik meg. Tapasztalat.
10/11 anonim válasza:
Soha nem tudtam, hogy ennyire nehéz nem megbámulni másokat, nem lájkolgatni seggeket, nem flörtölgetni minden szoknyával. Nekem simán megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!