Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiderült a pasim együtt él egy nővel. Ti hogyan vennétek rá a nőt telefonon, hogy találkozzon veletek? (Többi lent)
Tudod, létezik barátság..
Miből gondolod, hogy van köztük bármi?
Ritkán lakik együtt egy férfi egy nővel "barátságból". Nem véletlen szokták kiemelni albérlőtárs kereséskor, hogy fiú, illetve lány lakótársat keresnek e.
Esetleg rokonok.
Már bocsi!
De a lakótárs csak fiú lehet????
Amúgy ha igazad van, te igy is, így is szarul jársz. Ha borítasz, akkor meg mindenki... Szép célod van!
En is jartam igy egyszer.kb harom here ismertuk egymast.szerencsere meg nem volt koztunk semmi komoly.
hallottam par embertol hogy lattak egy lannyal,eloszor nem akartam elhinni,majd utana jartam.beszeltem a csajjal,tenyleg jartak,elmondtam neki a tortenetem majd megbeszeltem egy randit a sraccal es a baratnojevel vartam.akkor lattam utoljara,utana meg keresett,de nekem soha nem kellene ilyen ferfi...
Neked legalább "büdös" lett a dolog!
Nem vakitott el a rózsaszin köd.
Többek között azért rugta fel a barátságunkat a lány, mert mertem figyelmeztetn!
Nem gyanus e, hogy a pasija a nagy szerelemben nem hivja meg magához.
Majd! Előszőr ő utazik a lányhoz 1xx km-t.
Csak onnan gondolom, hogy nem lakótárs, mert még a kocsija is a lány nevén van. Rokon biztosan nem lehet.
És igen. Borítani akarok. Miért hiszik azt emberek, hogy bárkivel, bármit megtehetnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!