Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elég hihetetlen szitut talált...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elég hihetetlen szitut talált ki a párom. Szerintetek kamu?

Figyelt kérdés
A párom és én még nem élünk együtt, és tegnap este külön programot szerveztünk. Én színházba mentem, ő meg (elvileg) egy haverjánál nézte a meccset, baráti társaságban. A színház után küldtem neki sms-t (10 körül), de nem válaszolt. Reggel írt, hogy elaludt. Szerintetek mekkora a valószínűsége, hogy valai baráti társaságban, vb meccsen bealszik??? Amikor kérdőre vontam ma reggel, még neki állt feljebb. Alaptalanul érzem, hogy itt valami nem stimmel?
2010. jún. 14. 11:47
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
56%
Nem a Nórival, hanem Anitával. Láttam!
2010. jún. 14. 13:27
 12/21 anonim ***** válasza:
70%
Na az ilyenek miatt alakulnak ki a sztereotípiák, mint te. Ne fojtsd már meg... Képzeld, pl nézték a meccset, esetleg haza is ment, cseszettül nem a telefonját figyelgette, elaludt éjfélkor, csak előtte elfelejtette megnézni, h ugyan a kullancs barátnője zaklatta-e megint. De ha alapvetően ilyen a jellemed és folyton jóéjtüziket írsz neki: valszeg megcsal. Csak még nem volt szíve otthagyni, meg ha már van egy tehene... ki akar megint boltba menni tejért... És ha focikedvelő, nincs az az isten, hogy ne a meccset nézze. xD Isteneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem... -.-
2010. jún. 14. 14:07
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ez a srác nem szeret téged igazán, mi az, hogy megkért, hogy ne hívd fel ??????

én soha nem beszélem meg a párommal mikor fogom hívni,mikor hívhatom , hívom és kész ! mondjuk mi együtt élünk, de főleg este, mert ha melőzni van akkor azt mondom O.K.

persze ez nem azt jelenti, hogy megcsalt !

2010. jún. 14. 15:40
 14/21 A kérdező kommentje:
Igen, igazad lehet. Én is attól tartok, hogy túl kényelmes neki ez a kapcsolat, és igazából nem szeret. A munkája miatt eléggé elfoglalt, ezért többször kérte már, hogy én ne keressem, ne kezdeményezzek találkozókat sem... Majd ő keres, ha van ideje. Egy éve vagyunk együtt, tehát elvileg komoly kapcsolat, de szerintem ez így mégsem normális. Nem tartom magam kullancs barátnőnek, sőt! Hetente max.1x látom, vagy még annyiszor sem. Azt hiszem, hogy akkor már az a min. hogy legalább telefonon tartsuk a kapcsolatot. :-(
2010. jún. 14. 15:47
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

az utolsó vagyok . Hm, nekem is volt egy ilyen kapcsolatom, és én évig bírtam. Mindig minden fontosabb volt ! Persze a melót meg lehet érteni, hogy elfoglalt, de utána ? Mindig a haverok, kávézó stb és elegem lett ! Léptem! Azért egy év az elég ahhoz, hogy el tud dönteni, hogy kell e neked ez a kapcsolat, bármennyire szereted ennek nem sok értelme van így !

Próbáld vele még megbeszélni, ha meg semmi akkor lépj és keress egy olyan srácot , akit megérdemel és értékel téged !

2010. jún. 14. 15:54
 16/21 anonim ***** válasza:
Szerintem nem csalt meg, csak simán nem akart veled beszélni. Ez sem egy pozitív dolog az biztos. Szerintem kicsit un és el van kényelmesedve. És önző is. Szerintem nézték a meccset, vedelték a sört stb és nem volt kedve beszélni veled a haverjai előtt, és lusta volt felemelni a seggét kimenni a konyhába vagy valahová arra a 3 percre amíg beszéltek. Magyarul egy kényelmes, elkényeztetett, a kapcsolatotokban lusta pasi, aki azt hiszi, hogy manipulálhat (elaludt a meccsen=nem akart beszélni veled). Ennyi.
2010. jún. 14. 20:00
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Hozzáteszem, ha egyedül nézné a meccset, akkor simán lehet, hogy elaludna rajta, ha fáradt. Viszont ha haverokkal van, ki van zárva, hogy ott csicsikálnak egymás vállára hajtott fejjel a pasik, miközben a kedvenc csapatuk kapja/rúgja a gólokat. Maximum ha be vannak szívva.
2010. jún. 14. 20:03
 18/21 anonim ***** válasza:
52%

Szegény csajnak segítek annyival, hogy én is leírom, hogy SMSt küldött, szóval hagyjátok már a " nem akarta felvenni, mert..." szövegeket.

Kérdező, ezt a helyzetet nagyon túlreagálod. Egy jóéjt smsre nem válaszol. Akkor mi van? Neked is "hatalmas" gondjaid vannak, látom. Még a kérdőre vonás is túlzás az sms miatt másnap, nemhogy ilyenen kiakadni. Ezen a hozzáállásodon szerintem változtass, mert ez így egyértelműen nem hosszú kapcsolatra utal.

2010. jún. 14. 21:16
 19/21 A kérdező kommentje:
20:00-ás kommentelő! Komolyan mondom, mintha ismernéd a párom! Én sem tudtam volna jobban megfogalmazni. Valóban egy elkényeztetett,és a kapcsolatában lusta férfiról van szó! :-)
2010. jún. 14. 21:50
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

20as vagyok.

Jó emberismerő vagyok:)

Szerintem a gond 2 dologgal van. Az egyik az, hogy nem őszinte veled, gondolom azért kamuzott, mert félt hogy hiszti lesz, ha azt mondja, hogy elfelejtett válaszolni, vagy nem akarta felvenni stb. Ezt meg kéne beszélni, ez tipikus férfi probléma elől menekülés, ami nagyon idegesítő, még ha apróságnak is tűnik neki. Szóval ezt őszintén és nyugodtan megbeszélheted vele, mert az 99,99%, hogy a pasik társaságban nem alszanak el meccsnézés közben.

A másik probléma, hogy túlzottan el van kényelmesedve, szerintem megszokta, hogy kiszolgálod minden téren. Ezen is változtatni kéne. Az első lépés, hogy beismeri, hogy ez tény. Utána pedig meg kell próbálnia kicsit változtatni ezen, mert egy kapcsolat 50-50% adok-kapok a normális. Ha ez felborul nem csodálom, hogy kiírtad ezt a kérdést. Az utolsó válaszolónak írom, hogy szerintem nem ez az egy eset miatt írta ki a kérdést, hanem az ok abban gyökerezik, hogy felborult a normális adok-kapok, kérdezek-felelek egyensúly.

2010. jún. 15. 00:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!