Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég hihetetlen szitut talált ki a párom. Szerintetek kamu?
szerintem ez a srác nem szeret téged igazán, mi az, hogy megkért, hogy ne hívd fel ??????
én soha nem beszélem meg a párommal mikor fogom hívni,mikor hívhatom , hívom és kész ! mondjuk mi együtt élünk, de főleg este, mert ha melőzni van akkor azt mondom O.K.
persze ez nem azt jelenti, hogy megcsalt !
az utolsó vagyok . Hm, nekem is volt egy ilyen kapcsolatom, és én évig bírtam. Mindig minden fontosabb volt ! Persze a melót meg lehet érteni, hogy elfoglalt, de utána ? Mindig a haverok, kávézó stb és elegem lett ! Léptem! Azért egy év az elég ahhoz, hogy el tud dönteni, hogy kell e neked ez a kapcsolat, bármennyire szereted ennek nem sok értelme van így !
Próbáld vele még megbeszélni, ha meg semmi akkor lépj és keress egy olyan srácot , akit megérdemel és értékel téged !
Szegény csajnak segítek annyival, hogy én is leírom, hogy SMSt küldött, szóval hagyjátok már a " nem akarta felvenni, mert..." szövegeket.
Kérdező, ezt a helyzetet nagyon túlreagálod. Egy jóéjt smsre nem válaszol. Akkor mi van? Neked is "hatalmas" gondjaid vannak, látom. Még a kérdőre vonás is túlzás az sms miatt másnap, nemhogy ilyenen kiakadni. Ezen a hozzáállásodon szerintem változtass, mert ez így egyértelműen nem hosszú kapcsolatra utal.
20as vagyok.
Jó emberismerő vagyok:)
Szerintem a gond 2 dologgal van. Az egyik az, hogy nem őszinte veled, gondolom azért kamuzott, mert félt hogy hiszti lesz, ha azt mondja, hogy elfelejtett válaszolni, vagy nem akarta felvenni stb. Ezt meg kéne beszélni, ez tipikus férfi probléma elől menekülés, ami nagyon idegesítő, még ha apróságnak is tűnik neki. Szóval ezt őszintén és nyugodtan megbeszélheted vele, mert az 99,99%, hogy a pasik társaságban nem alszanak el meccsnézés közben.
A másik probléma, hogy túlzottan el van kényelmesedve, szerintem megszokta, hogy kiszolgálod minden téren. Ezen is változtatni kéne. Az első lépés, hogy beismeri, hogy ez tény. Utána pedig meg kell próbálnia kicsit változtatni ezen, mert egy kapcsolat 50-50% adok-kapok a normális. Ha ez felborul nem csodálom, hogy kiírtad ezt a kérdést. Az utolsó válaszolónak írom, hogy szerintem nem ez az egy eset miatt írta ki a kérdést, hanem az ok abban gyökerezik, hogy felborult a normális adok-kapok, kérdezek-felelek egyensúly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!