Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőmet, amikor még csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiborg007 kérdése:

Barátnőmet, amikor még csak találkozgattunk, megerőszakolta egy ismerőse. Azóta többször találkoztak, elment az illető születésnapjára, együtt jópofiztak egy kisebb társaságban. Velem van a baj, hogy frusztrál, hogy megmaradt a "jó haveri viszony"?

Figyelt kérdés

Kislány korában zaklatták családon belül, nem hittek neki, amikor kitárulkozott, a családja nem állt kellőképpen mellette.

A szóban forgó cimbora esetében azt mondja részeg volt, háromszor is nemet mondott, de fizikailag nem ellenkezett, ez a "jó haverja" (ő használta ezt a kifejezést) pedig kapva kapott az alkalmon. Azt mondja történt már rosszabb is, gondolta kibírja.

Arra a felvetésemre, hogy szembesítenie kell a srácot azzal, hogy mit tett -- én a megerőszakolás szót használnám -- és meg kell szakítsa vele a kapcsolatot, mentegetni kezdi és azt mondja, hogy, ha ezt tenné, az nem az ő döntése lenne, de, ha én ezt akarom, megteszi. Védi őt, minden határon túl, meg akarja érteni őt, meg akar neki bocsátani, mitöbb, attól tartok a jövőben is ápolni akarja a "jó haveri viszonyt".

Elmentünk egy pszichológiai konzultációra. Ott azt javasolta a szakember, hogy menjen el egyéni terápiára feldolgozni a zaklatást. Erre ő azt mondta, hogy ő úgy érzi nincs erre szüksége, ezt már feldolgozta. Úgyhogy most úgy állunk, hogy ő nem változtat semmin, én pedig egyéni terápiára járok, mert megőrjít ez a helyzet.

Velem van a baj, hogy ennyire frusztrál, hogy "jó haverjaként" hivatkozik erre a srácra? Velem van a baj, hogy nem értem, miért kell ennek az embernek az érzéseit mindenáron megérteni, és, hogy úgy érzem, az én érzéseim le vannak söpörve az asztalról azzal, hogy "hát, miattad megteszem, de tudjál róla, hogy önszántamból nem így tennék"? Velem van a baj, hogy úgy érzem, teljesen értéktelenné válik a szex köztünk, ha ilyen körülmények között is képes lefeküdni valakivel? Mi lesz, ha egyszer valaki történetesen tetszeni fog neki és megint nagyon részeg lesz? Ilyen és ehhez hasonló kérdések gyötörnek, amiket a további konfliktus elkerülése végett nem teszek fel a barátnőmnek, a pszichológus pedig nyilvánvalóan nem alkothat konkrét véleményt. Bennetek milyen érzéseket ébresztene egy ilyen szituáció? Férfiak és nők véleménye egyaránt érdekel!

2018. máj. 6. 23:45
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
60%
Nem volt ez erőszak, a kisasszony élvezte ezt, csak a drámát és a túlbonyolítást is kedveli. Keress egy olyan lányt, akiben helyén vannak a dolgok. A te érzéseid a normálisok és totálisan megértem, hogy nem akarod mindenkinek a deviáns lelkivilágát és a kimagyarázásait elfogadni és alkalmazkodni hozzájuk. A szakítást nem kell túlbonyolítani, csak mondd meg neki, hogy te a konkrét dolgokat szereted, nem pedig az ilyen átmeneti se ez, se az ködösítéseket. Ha erőszak akkor rendőrség, ha élvezte akkor meg megcsalás. Ilyen egyszerű a világ, aki szerint nem az meg általában saját maga körül keveri a szart.
2018. máj. 7. 14:12
 22/32 anonim ***** válasza:
71%
Azért durva, hogy csutkára lepontoztátok azoknak a válaszát akik ilyen átéltek gyermekként, fiatalként és mind ugyanarról a ledermedésről számolnak be. Ennek ellenére nem tagadták hogy lehet totál kamu a csaj részéről...
2018. máj. 7. 16:51
 23/32 anonim ***** válasza:
16%
Te tényleg ennyire ostoba vagy? Jó hogy em szopja le a csávót jofejségből, hisz úgy is mindegy nem? Atya ég..
2018. máj. 7. 17:37
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

Bámulatos, mennyire nem tudnak egyesek szöveget értelmezni, vagy súlyosan csökkent az érzelmi intelligenciájuk. Nem felmentettük a csaj, én speciel arra válaszoltam, hogy nem igaz, hogy nem lehet erőszak, ha nincs fizikai kényszerítés. Mert akit gyerekként bántalmaztak, az le fog fagyni és a régi túlélő minta átveszi a józan ész helyét, és átfordul abba, hogy ha engedem magam, hamarabb szabadulok.

Mindössze erre utaltunk többen is, akik már jártunk így és kicsit fura, hogy az, aki ebben benne volt és valósan átélte, nem tud hasznos választ adni a kérdezőnek. Amúgy a hasznos rész az volt, hogy annak ellenére hogy az ember lánya ilyenkor lefagy, utána kerüli az illetőt amennyire lehet. De hagyjuk.

2018. máj. 7. 18:14
 25/32 anonim ***** válasza:
11%
#25-ös, nem csökkent senki érzelmi intelligenciája, mindössze a konkrét kérdéssel voltak elfoglalva, nem általánosan a jelenséggel, ahogyan ti tettétek. Az érintettségeket miatt muszáj beszélnetek a másik oldalról is, ami valahol érthető, csak egyáltalán nem tartozik ide. A kérdésben szereplő lánynak lazák az erkölcsei és erre nem csak felmentést, de magyarázatot sem ad a múltja.
2018. máj. 7. 18:53
 26/32 anonim ***** válasza:
25%

Nyilván AKARTA a csaj, csak UTÓLAG ráfogta, hogy megerőszakolták.

Na, az ilyen nagyon gyorsan ki kell dobni, mert BETEG. Ha én nem akarom, akkor ellenkezek, kézzel-lábabal, ütök, harapok, és nem a szex után találom ki, hogy "jaaa, én nem is akartam amúgy".

Vicc...

2018. máj. 7. 20:07
 27/32 anonim ***** válasza:
75%

Nézzem már meg valaki egy ezzel foglalkozó filmet, aztán mondja, hogy a csaj akarta.

Van az a sorozat mondjuk, amiben az egyik csak siket.. asszem elcserélt lányok a címe.

Na ott a részeg tinire rámászik egy "haver" srác, aki már rég meg akarta dugni, a csaj alig tud magáról, csak fekszik az ágyon és hozzá sem ér a pasihoz, miközben az megdugja.

Mennyire betegnek kell ahhoz lenni, hogy azt gondolják egy ilyen meg se mozdulós dugás normális? Pusztán azért, mert hagyta? Pont részegen, mikor az ember még arra sem képes, hogy hárafogja a haját, hogy ne lógjon bele a hányásába.. mert azt is akarja minden részeg csaj, csak mert nem tud ellene tenni, mi?

Namindegy. A sorozat egy részét érdemes megnézni, meg van egy rakás ilyen film is.

A részeg dugás nem úgy néz ám ki, hogy a csaj visszacsókol, simogatja és öleli a másikat, kézimunkázik és orálozik, meg együtt mozog vele szexnél, mint ahogy elképzelitek, mint ahogy józan szexnél van.

Aki ezeket mind csinálja, az sosem fogja azt gondolni, hogy megerőszakolták.

Én úgy képzelem(és szerintem úgy is volt), hogy a csaj kifeküdt, szédült, rosszul volt, a pasi meg fogdosta, izgatta, csókolgatta, majd megdugta, a csaj meg végig feküdt ernyedten, esetleg élvezte az izgatást(amiről nem tehet), ezért gondolja, hogy annyira nem is volt vészes a dolog.

Ez egy nagyon összetett helyzet, csak a csaj tudja, hogy is volt. Ha rosszul érzi magát, nem volt rendben.

Persze, hazudhat is, de te úgy ismered, mint aki hazudna ilyenről?

Semmi haszna nem lenne a hazugsággal.. kevés ember tudja gondolom, nem akart semmiért bosszútállni a srácon, minek találna ki ilyet csak neked?

Régen történt, minek hozná fel és minek csigázná fel a gyanakvásod? Mi érdeke származna belőle? Csak jobban zavar, mikor együtt vannak, mintha nem tudnád.

A többi válaszoló is válaszolhatna.. mi érdeke fűződik a csajnak egy ilyen kitalálásához? Mit nyer vele? Minek mondta el?

2018. máj. 8. 07:37
 28/32 anonim ***** válasza:
Fuss haver fuss!!!
2018. máj. 8. 09:42
 29/32 anonim ***** válasza:
13%
#27 Ne szívd már ennyire mellre! Nem kell most a világ összes problémáját megoldani és könyvtárnyi irodalmat átböngészni, hogy EZT a kérdést megválaszoljuk. Most nem egy nemi erőszak konferencián vagy. Az a haszna a lánynak, hogy ÉLVEZI, ezért keresi a srác társaságát. Azt is figyelmen kívül hagyod, hogy a lány egyáltalán nincs felháborodva és csak a barátja kifejezett kérésére szakítaná meg a kapcsolatot a haverral. Próbáld meg nem csak a saját sérelmeden keresztül szemlélni a világot és minden jelenségre ráhúzni ugyanazt a sablont.
2018. máj. 8. 12:05
 30/32 anonim ***** válasza:

Nem a srác társaságának keresését nem értem, ha figyeltél volna olvasás közben rájönnél, hogy a csaj "hazugságának" miértje érdekel.

Mit élvezne azon, hogy azt mondta a barátjának, hogy egy haverja megerőszakolta? Hisz most a barátja extrán rászállt, figyeli, sérelmezi a találkozókat. Mit akarhatott nyerni azzal a lány, hogy ezt hazudta a barátjának?

Már csak azért is látszik, hogy nem hazugság, mert semmi haszna nem származik belőle a csajnak, csak hátránya. Mondjatok már egy előnyt, amit elért ezzel a "hazugsággal"!

Azt megértem, hogyha börtönbe akarná küldeni a srácot, származna belőle előnye, ha meg akarná alázni, szétkürtölné mindenkinek nyilvánosan, de így titokban, hogy csak a pasijának "hazudott", csak hátránya származik belőle.

Ezért nem lehet hazugság.

Az teljesen világos, hogy szerintetek élvezi a srác társaságát meg az alkalmat, de ezt "hazugság" nélkül mégjobban élvezehetné.

Jó lenne, ha a lényegre figyelnél, mert én teljesen objektívan írtam végig, csak nem vagyok olyan szűklátókörű, hogy egy részeg tinicsaj szavát egyből kétségbevonom.

A csaj nem nyert a sztorival, csak vesztett, mert rászállt a pasija. Nem származott belőle előnye, érdek nélkül pedig ritkán hazudnak, pláne ekkorát. Szerintem ezért mond igazat, na meg azért is, mert a saját tapasztalataim alapján az ő reakciója teljesen normális egy ilyen trauma után.

2018. máj. 8. 17:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!