Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm exe iránt érzek valamit, de a barátnőm emiatt kiborult és mindenki pipa rám?
A barátnőmnek az EXE szerelmes belém. Köztük kb 5 évvel ezelőtt volt valami. De ilyen tini szerelemnek mondanám azt. Tartott a kapcsolatuk 5 hónapig. Aztán szakítottak. Engem sosem érdekelt az a srác, tudtam a teljes nevét,korát és hogy a barátnőmmel együtt volt. Nem is beszéltem előtte soha azzal a sráccal. Aztán így 5 év után történt valami. Én tortákat készítek, díszitek. És egyiknap ő jött hozzám be tortát rendelni,mert az anyukájának volt születésnapja. Nem ismertem fel őt azonnal. Nagyon sokat változott. Régebben is max 2-3x láttam meg képeken amit a barátnőm mutatott róla, de azóta máshogy nézki nagyon! Sokkal magasabb,férfiasabb. Nem is sokat beszéltünk, de ő felismert engem és szinte rögtön barátságos üzemmódba váltott és megkérdezte,hogy munka után meghívhat-e valahova pl sütizni. Nemet mondtam neki, mert amúgy azonnal az jutott eszembe,hogy hiszen mégiscsak egy idegen számomra valamint a barátnőm exe és még más programom is volt az nap. De később megint eljött hozzám,akkor csak sütiket vett. Aztán kb hetente 3x biztos beálított hozzám. Később mégis elfogadtam a meghívását. Beszélgettünk pár órát és így egyre többet találkozni kezdtünk. Kb egy hónapja tartott az ismerkedésünk amikor úgy éreztem ez most már komolyabb lesz és lehet érdemes lenne elmondanom a barátnőmnek,hogy kivel ismerkedem. Reméltem,hogy egyáltalán nem lesz ebből baj. Viszont a barátnőm exe azt mondta semmi köze nincs hozzá,hogy én vele ismerkedem,ne hogy már ő mondja meg kivel beszélhetek,találkozhatok,ők nincsen együtt, itt senki ne bántódjon meg. Azon is felmérgelődött,mert hogy szerinte ez ilyen "birtoklás" dolog, mert ha ő már valakivel együtt volt az számomra maradjon tabu később. Mindegy is. Én ennek ellenére elmondtam a barátnőmnek. Aki természetesen rosszul reagált és elhordott minden cédának, meg r#nak és hogy milyen barátnő vagyok, ráhajtottam az exére, biztos mindig tetszett nekem, nagyon kiborult. Összevesztünk és ezután igazából nem is sokat beszéltünk. Megmondtam a srácnak,hogy mi volt és később a nyakamra mászott még két a barátnőmmel közös barátunk hogy én milyen paraszt vagyok és ez nem etikus stb. Mind ezt személyesen mondták. Mindenkitől bocsánatot kértem és szóltam a srácnak,hogy ezt akkor itt lehet lekéne zárni,mert màr másokat is zavar ez a dolog. Nem örült ennek, sőt nagyon mérges volt. De mondtam,hogy hagyjuk ezt. Viszont azóta hívott telefonon is, keresett messengeren,smsben,a munkahelyemre egyszer jött ,de elküldtem finoman. Aztán tegnap este felhívott és mintha sírt volna. Vagy nem tudom..tulajdonképpen elmondta,hogy érez is valamit irántam, nem szeretné ha megszakadna a kommunikáció köztünk. Nagyon örlődöm most magamban. Nem tudom mi legyen. Mert én is nagyon kedvelem őt és megszerettem valamennyire, teljesen olyan mintha lelkitársak lennénk, nem tudom elmondani ezt..viszont nem csak a barátnőm,de más barátaink is szóltak emiatt volt aki ezért csak ezért telefonálni vagy találkozni akart velem. Mindenki hátat fordít nekem. És a barátaimat sem akartam elveszíteni. Azért nem számítottam erre. Én voltam hasonló helyzetben. Volt egy barátom akibe ugyan nem voltam szerelmes de nagyon szerettem. 1 évig voltunk együtt. Nem sokkal később pedig egy ismerősöm (inkább lány haver) összejött vele. Nem zavart, mivel nem sajátíthatok ki senkit akkor sem ha kapcsolatban vagyok az illetővel,de ha nem vagyunk együtt akkor meg végképp semmiközöm hozzájuk. És ezért nem is foglalkoztam ezzel.
Szerintetek ilyen esetben mit érdemes csinálni? Nagyon tehetetlennek érzem magam.
Egy igazi mártír vagy.
Szerintem nem érdemled meg a srácot, ha bepucsítasz az idióta barinőidnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!