Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most jogosan akadt ki az én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most jogosan akadt ki az én hülyeségem miatt?

Figyelt kérdés
Pár napja haverommal bent lógtunk a városba és haza fele versenyeztünk a főúton.Annyira belelendültünk hogy el is felejtettem az állandó trafit és amikor előztem bemért mert a haverom meg lassított.Kaptam egy 60e ft büntetést.Nagyon durván kiakadt,pedig nincs oka rá hiszen az én bűnöm és saját pénzből ki is fizettem.Terveztük hogy elmegyünk valamerre,de így most lehet junira átcsúszik.Most ezen tényleg ennyire ki kell akadni ?
2018. máj. 5. 20:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Istenkém, ha ennyire unalmas az életed, dugd a faxod egy méhkasba... Az tuti izgalmas lesz! De ez?? Versenyezni közúton?? Aztán a szembe jövő meg meghal, mert te izgalomra vágytál!

Nagyon utálom aznilyen kis b..ikat! És nem 60ezret kellett volna kapnod, hanem vagy 600.000ret! Hâtha felfogod!

2018. máj. 5. 21:51
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Téged be kéne zárni valahova, te elmebeteg...
2018. máj. 5. 22:58
 13/15 anonim ***** válasza:
neharagudj de ha ugy érzed hogy unalmas az életed akkor mit keresel a pàrod mellett?Neki nem az az élet ha életveszélyesen közlekedik vagy elüt valakit mert vágyat érez hogy szâlguldozhasson hanem hogy a párjaval legyenek élményei .Persze jogos a kiakadàsa mert akàr a rácsmögött is csücsülhettél volna .
2018. máj. 6. 10:13
 14/15 anonim ***** válasza:

Péntek éjjel Jászain volt egy halálos baleset, ott mentem el a letakart holtest mellett. Autó gázolta halálra a gyalogost. Nem tudom, mi történt, ki volt a hibás, de ahogy sétáltam át a hídon, két barom állat nyomta neki a fullos verdájával, versenyeztek azok is. Nagyon remélem, hogy a helyszínelő rendőrök megbszták a szájukat!

Gondolkodjál már!

2018. máj. 7. 13:54
 15/15 anonim ***** válasza:

Nem is akadt ki, én kidobtalak volna még aznap, mert egy felelőtlen idióta vagy.

Anyát pont egy ilyen farok gázolta el pár éve.

2018. máj. 8. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!