Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most jogosan akadt ki az én hülyeségem miatt?
Istenkém, ha ennyire unalmas az életed, dugd a faxod egy méhkasba... Az tuti izgalmas lesz! De ez?? Versenyezni közúton?? Aztán a szembe jövő meg meghal, mert te izgalomra vágytál!
Nagyon utálom aznilyen kis b..ikat! És nem 60ezret kellett volna kapnod, hanem vagy 600.000ret! Hâtha felfogod!
Péntek éjjel Jászain volt egy halálos baleset, ott mentem el a letakart holtest mellett. Autó gázolta halálra a gyalogost. Nem tudom, mi történt, ki volt a hibás, de ahogy sétáltam át a hídon, két barom állat nyomta neki a fullos verdájával, versenyeztek azok is. Nagyon remélem, hogy a helyszínelő rendőrök megbszták a szájukat!
Gondolkodjál már!
Nem is akadt ki, én kidobtalak volna még aznap, mert egy felelőtlen idióta vagy.
Anyát pont egy ilyen farok gázolta el pár éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!