Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom nem engedte hogy nála...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom nem engedte hogy nála aludjak az albérletében egy napot. Szerintetek miért? 20/L

Figyelt kérdés

Diákmunkázom és holnap mennék egy napot, mert közelebb lenne tőle indulnom, aztmondta nem mert nem bízik bennem, és nem adja oda a kulcsát, ameddig ő dolgozik,6 órát lettem volna egyedül nála.

Ti mit tennétek volna?

Elgondolkoztam hogy szakítok vele mert így nincs értelme.

4 éve vagyunk együtt. Ő 24/F

2018. máj. 4. 02:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
74%
Eddig abszolút nem tűnt fel, hogy ez az ember nem a párod?? Mert , ha nem, akkor most már csak rájöttél? Nem bízik benned...hát az az alapja egy kapcsolatnak!!
2018. máj. 4. 08:59
 12/16 anonim ***** válasza:
54%
Vagy talán rejtegetnivalója van. Másik barátnő, szadomazo kínzó kamra, vagy csak kúrópajtinak használ. Vagy mindegyik egyszerre. Ha ezek után se nyilvánvaló, hogy nincs mellette helyed, a te bajod.
2018. máj. 4. 09:09
 13/16 anonim ***** válasza:
55%
Én egy ilyen megnyilvánulás után biztos szakítanék.
2018. máj. 4. 09:29
 14/16 anonim ***** válasza:
67%

Haha. Én jártam már hasonlóan egy csajjal. Jártunk, de külön éltünk, neki volt egy lakótársa. Egyszer úgy alakult, hogy a lakásomban fűtést kellett javítani (október végén), és ez eltartott pár napig, a lakás meg lehűlt. Megkérdeztem a csajt, nem aludhatnék-e nála, mire visszautasított, hogy a lakótársát zavarná, ha egy idegen (azaz én) is ott lenne.

Utána derült ki, hogy velem párhuzamosan a lakótáracskával is kavart.

2018. máj. 4. 10:54
 15/16 anonim ***** válasza:
48%

Szóval tolvajnak néz, 4 év után - nem egy nagy szerelem.

Én másnap adtam azt a kulcsot, de attól féltem túl erőszakosnak fogja tartani a tempót. De nem. :XD

Mondjuk, mi szeretjük egymást.

2018. máj. 4. 13:57
 16/16 anonim ***** válasza:
83%

Ennek itt vége, rakd ki a francba.

Én összesen jó, ha 12 nap együtt töltött idő után látogattam meg a barátomat. Egy hétig voltam kvázi egyedül a lakásban.

Kaptam kulcsot, és nem is engedte, hogy visszaadjam, azóta is azt használom.

Pedig akkro még 1000km volt köztünk és nem sok randi állt mögöttünk.

2018. máj. 4. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!